Announcement bar for clients

Mattoasentajia

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00054152
  • Sopimus
    Määräaikainen

Skoda Transtech on Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun kiskokaluston valmistaja ja merkittävä keskiraskaiden konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Kiskokalustotuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta Skoda Transtechilla on kokemusta yli kolmen vuosikymmenen ajalta, ja he ovat erityisen ylpeitä valmistamistaan kaksikerroksisista matkustajavaunuista sekä matalalattiaraitiovaunuista. Pääkonttori sijaitsee Oulussa, tehdas Otanmäessä ja kunnossapitoyksiköt toimivat Helsingissä sekä Tampereella.

Haemme nyt yhteistyökumppanimme Skoda Transtechin kasvun tueksi MATTOASENTAJIA pitkäkestoisiin työsuhteisiin. Valitut henkilöt aloittavat työnsä sovitusti kevään 2023 aikana.

Mattoasentajan tehtäviin kuuluu lattian esikäsittelyä, tasoitetöitä (kittaus), mattojen sovittamista, liimaamista ja saumausta. Tehtävät sisältävät prosessimaista työskentelyä mekaanisen varustelun linjastolla ja työtä tehdään pääsääntöisesti tiimissä tai pareittain.
Vastuullasi on toimia osana suurempaa prosessia ja omalta osaltasi varmistaa prosessin eteneminen aikataulussa omassa vuorossasi. Taitojesi ja osaamisesi mukaan, voit päästä etenemään vaativampiin tehtäviin.

Tehtävässäsi raportoit työnjohtajalle ja toimit osana tiimiä useamman asentajan kanssa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja vuorot vaihtuvat viikoittain. Saat taatusti osaavan työnjohtajan ja tiimin tuen työssäsi menestymiseen.

Odotamme Sinulta:
-kykyä työskennellä pareittain tai työryhmässä
-hyvää fyysistä kuntoa, työ sisältää paljon polvillaan työskentelyä
-hyvää silmä-käsi koordinaatiota
-huolellisuutta ja tarkkuutta
-oma-aloitteisuutta ja halua oppia uusia asioita
-valmiutta 2-vuorotyöhön
-kykyä noudattaa työohjeita ja piirustuksia

Eduksi katsotaan:
-rakennusalan koulutus tai aikaisempi kokemus mattojen asennuksista

Persoonana odotamme sinulta sitoutumista työtehtävään pitkällä tähtäimellä sekä kykyä työskennellä prosessimaisesti tuotantolinjalla. Olet helposti lähestyttävä persoona, joka luo ympärilleen positiivisen ja hyvän ilmapiirin. Lisäksi tehtävässä vaaditaan tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta ja hyvää fyysistä kuntoa. Työssä käsitellään erilaisia liimoja ja kemikaaleja. Kykenet omaksumaan ja noudattamaan ohjeistuksia ja sinulta löytyy hyvää silmän ja käden yhteistyötä. Tehtävä edellyttää joko suomen tai englannin kielen hallintaa.

Tarjoamme Sinulle:

Pitkäkestoisen työsuhteen vakavaraisen työnantajan palveluksessa, mahdollisuuden kasvaa kansainvälisessä organisaatiossa ja luoda juuri omannäköinen urapolku. Skoda Transtechilla pääset osaksi yli 700 ammattilaisen kasvavaa joukkoa. Työnteossa korostuvat asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, yhteistyö sekä laatu. Työssäsi osallistut Pohjoismaiden johtavan raidekalustotuotannon kehitykseen, tähdäten kohti ympäristöystävällisempää tulevaisuutta ja yhä toimivampaa joukkoliikennettä.

Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.
Rekrytoinnista vastaa Adecco Kajaani ja työt aloitetaan Adeccon kirjoilla. Määrätyn työssäoloajan jälkeen Sinulla on mahdollisuus siirtyä Skoda Transtechin kirjoille tilanteen ja halusi mukaan. Työsopimuksen voimaantulo edellyttää läpäistyn huumausainetestin.

Lisätietoja tehtävästä antavat rekrytointikonsultit:
Heli Keränen p. 050 44444 65 / heli.keranen@adecco.fi
Sanna Kovalainen p. 050 44444 25 / sanna.kovalainen@adecco.fi

Katso myös nämä työpaikat