Announcement bar for clients

Manager, Merituonti, DHL Global Forwarding

Uusi
  • Kategoria
    Toimistotyö
  • Työpaikan tunniste
    00052755
  • Sopimus
    Vakituinen

DHL on osa maailman johtavaa logistiikkakonsernia Deutsche Post DHL Groupia, ja eri liiketoimintayksiköistä koostuva DHL-perhe tarjoaa alan kattavimman valikoiman logistiikkapalveluita. DHL:n maailmanlaajuiseen verkostoon kuuluu yli 220 maata ja aluetta sekä noin 360.000 työntekijää.

Etsimme nyt Suoraan DHL:n palvelukseen vastuullista ja ammattitaitoista logistiikan esihenkilöä Merituonnin Manager -tehtävään. Työt suoritetaan DHL:n Vantaan Business Park -toimipisteellä ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä

Tässä tehtävässä vastaat DHL Global Forwarding Oy:n Suomen merirahdin tuontitoiminnon asiakaspalvelun ja liikenteenhoidon tiimin organisoinnista, johtamisesta ja esihenkilötyöstä. Vastuunasi on merirahdin kannattavuus sekä laadukkaan asiakaskokemuksen varmistaminen DHL:n tavoitteiden mukaisesti yhdessä myynnin ja muun DGF-verkoston kanssa. Päivittäiseen työhösi kuuluu henkilöstöjohtamisen lisäksi tarvittavien korjaavien toimenpiteiden suorittaminen ongelmatilanteissa, merirahdin tuontipalveluiden ylläpito ja edistäminen sekä tiimisi hyvinvoinnin ja osaamisen kehittämisen varmistaminen.

Hakijoilta odotamme alalle soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta, laajaa tietotaitoa kansainvälisestä logistiikasta sekä aikaisempaa taustaa logistiikan esihenkilö- tai tiiminvetotehtävistä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi sekä kykyä toimia työntekijöitä tukevassa roolissa, myös kiireen keskellä. Tulet olemaan aktiivinen toimija merirahdin johdon ydintiimissä ja saat vastata omalta osaltasi meritoimintojen strategian jalkauttamisesta ja toimintasuunnitelman toteutuksesta yhteistyössä DGF:n kansainvälisen verkoston, alihankkijoiden ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Tämän myötä toivomme, että sinulta löytyy myös ongelmanratkaisukykyä sekä halukkuutta kehittää oman tiimisi toimintaa jatkuvasti, sekä toimia heidän tukenaan jatkuvasti kehittyvällä ja muuttuvalla alalla.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti lähettämällä CV, hakemuskirjeesi sekä palkkatoiveesi Adeccon sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä tai hakemuksesta antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022