Announcement bar for clients

Logistiikkatyöntekijöitä DHL:lle Runsoriin

  • Kategoria
    Varasto, kuljetus ja logistiikka
  • Työpaikan tunniste
    00052959
  • Sopimus
    Määräaikainen

Hei sinä tulevaisuuden logistiikkaosaaja. Etsitkö jo ensi kesälle töitä ja olet valmis työskentelemään jo nyt osa-aikaisesti? Hienoa, sillä nyt asiakkaamme etsii sinua huipputiimiinsä uudeksi jäseneksi.

Haemme yhteistyössä asiakkaamme DHL Supply Chainin kanssa logistiikkatyöntekijöitä Vaasan Runsorin toimipisteeseen kutsutaan töihin tarvittaessa sopimuksella toukokuuhun 2023 asti ja kesäkuusta lähtien sinulla olisi kesäksi täydet tunnit, 37,5 h/vko, elokuun loppupuolelle saakka.

Työ on 2-vuorotyötä ja työtehtäväsi vaihtelevat pakkauksesta keräilyyn ja muihin erilaisiin varaston tehtäviin. Työ voi olla ajoittain fyysisempääkin.
Aiempaa kokemusta ei vaadita. Toivomme hakijalta aitoa kiinnostusta varastotehtäviä kohtaan ja intoa opetella uutta. Jos sinulla on ripeä ja toimeen tarttuva työskentelyote sekä hyvät vuorovaikutustaidot, olet hakemamme henkilö.

Työt alkavat sopimuksen mukaan henkilöiden löydyttyä. Palkkaus on AKT:n varastoterminaalitoimintaa koskevan TES; in mukainen. Työsuhde solmitaan määräaikaisena vuokratyösuhteena Adeccon ja hakijan välille.

Jos olet valmis työskentelemään esimerkiksi koulun ohella ja kesätyöt logistiikan parissa kiinnostavat sinua sekä tunnistat itsesi kuvauksesta, hae tehtävää mahdollisimman pian jättämällä CV:si osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 20.12.2022. Hakijoita käsitellään jo haun aikana, joten älä jää odottelemaan hakemuksesi lähettämistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Vaasan Adeccon henkilöstökonsultti Jenna Sikström (040 194 8229 tai jenna.sikstrom@adecco.fi).

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022