Announcement bar for clients

Laatupäällikkö, Yllin Talli Oy

  • Kategoria
    Tekniikka ja suunnittelu
  • Työpaikan tunniste
    00052484
  • Sopimus
    Vakituinen

Yllin Talli Oy (osa Yrjö Halmesmäki -konsernia) - Olemme korroosionestomaalaukseen erikoistunut pintakäsittelyn ammattilainen. Teemme kappaleille pintakäsittelyn, joka kestää takuuvarmasti. Toimimme moderneissa tiloissa, jotka on suunniteltu mitoiltaan suurten ja raskaiden tuotteiden käsittelyyn. Toimintatapamme ovat kehittyneet yli 40 vuoden aikana huippuunsa. Erikoisosaamisemme liittyy märkämaalauksen lisäksi termiseen ruiskutukseen eli sinkki- tai alumiinipinnoitukseen, joka on tarkoitettu vaativiin olosuhteisiin. Yllin Talli Oy:n jatkuvan kehittämisen tavoitteena kaikessa toiminnassa on korkea laatu, ympäristölle mahdollisimman haitaton ja henkilöstölle työturvallinen.

Yllin Talli Oy etsii nyt tiimiinsä kehityshaluista laatupäällikköä vastaamaan toiminnan laadusta kokonaisuudessaan ja vetämään neljän ammattilaisen laatutiimiä. Yllin Tallin erikoisosaaminen liittyy märkämaalauksen lisäksi termiseen ruiskutukseen eli sinkki- tai alumiinipinnoitukseen, joka on tarkoitettu vaativiin olosuhteisiin. Vaativimmat pintakäsittelyt kestävät niin merivettä kuin kylmiä pakkasiakin. Yllin Talli tekee myös esimerkiksi Norsok M-501 -maalausyhdistelmiä.

Laatupäällikkönä toimit vahvasti yhteystyössä Yllin Tallin myynnin ja tuotannon kanssa ja vastaat ammattitaidollasi laatuvaatimusasioista ja toimit tukena tuotannon suunnittelussa. Yrityksen vakiotyöohjeiden seuraaminen ja mahdollinen päivittäminen, sekä tuotteiden ja toiminnan tarkastusdokumentointi kuuluvat myös tärkeisiin työtehtäviisi. Olet laatupäällikkönä myös vahvasti yhteydessä suoraan Yllin Tallin asiakkaisiin yhteistyössä myyntitiimin kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää teknistä pohjaa (esimerkiksi teknikon tai insinöörin koulutuksen kautta), sekä kokemusta laatuasioiden parissa toimimisesta. Voit olla myös juuri opintosi päättänyt, motivoitunut tuleva ammattilainen, sillä Yllin Talli kouluttaa pintakäsittelyalan laatuvaatimuksiin mielellään.

Aiempi kokemus suoraan pintakäsittelyalalta on tässä tehtävässä eduksi, mutta ei ehdoton vaatimus - erityisen paljon arvostamme korroosionestomaalauspuolelta kertynyttä kokemusta sekä Frosio-pätevyyttä. Tehtävässä toimiminen edellyttää englannin kielen taitoa, sillä työssä tulkitaan paljon englannin kielistä teknistä materiaalia. Laatupäällikkönä vastaat omasta neljän ammattilaisen laatutiimistäsi, joten toivomme sinulta valmiuksia ja kiinnostusta myös esihenkilötyöhön, ja tarkastustehtävissä toimivien ammattilaisten ohjeistamiseen ja perehdyttämiseen. Tässä tehtävässä pääset kehittämään Yllin Tallin toimintaa ja myös kehittymään itse ammattilaisena vastuullisten ja haastavien tehtävien parissa.

Herätimmekö kiinnostuksesi? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adeccon kanssa. Jätäthän hakemuksesi Adeccon työnhakuportaalin kautta www.adecco.fi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut tehtävään saman tien. Hakuaika päättyy 8.2.2023. Mahdollisiin kysymyksiin tehtävästä ja rekrytointiprosessista vastaa mielellään Adeccon Senior Recruiter Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adeccogroup.com.

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022