Announcement bar for clients

Laatupäällikkö / Sisu Auto

Uusi
  • Kategoria
    Tekniikka ja suunnittelu
  • Työpaikan tunniste
    00053925
  • Sopimus
    Vakituinen

SISU on suomalainen kuljetusvälineteollisuuden huipputuote

Liiketoimintamme ydin koostuu siviili-, sotilas- ja erikoisajoneuvoista. Näkyvimmät tuotteemme ovat SISU Polar -kuorma-automallisto ja panssaroitu SISU GTP 4x4-sotilasajoneuvoperhe. Sisu Auto valmistaa tehdasvalmiita ajoneuvoratkaisuja vaativiin tehtäviin, asiakkaille, jotka haluavat enemmän.

Sotilasajoneuvoliiketoimintamme kasvaessa haemme uusia tekijöitä ammattitaitoisiin tiimeihimme valmistamaan huipputuotteitamme. Meillä pääset mukaan työskentelemään ajoneuvoteollisuuden uusimpien tuotteiden ja teknologioiden parissa.

Sisu Auto työllistää suoraan 70 sitoutunutta alan ammattilaista, jotka toimivat yhteistyössä laajan kotimaisen sekä globaalin alihankinta- ja yhteistyöverkoston kanssa. Sisu Auto sijaitsee Karjaalla, hyvien kulkuyhteyksien äärellä mm. Helsingin ja Turun suunnasta.

Haemme Sisulle kokenutta ja itsenäistä LAATUPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäviisi kuuluu yhtiön laatuasiat kokonaisvaltaisesti ja tulet toimimaan ISO 9001 ja AQAP 2110 -laatujärjestelmien parissa. Työtehtävässäsi pääset luomaan ja ylläpitämään laatuprosesseja sekä käytäntöjä. Olet tärkeä osa organisaatiotamme, tehtäväsi on toiminnallasi tukea yhtiön eri liiketoiminta-alueita ja kehittää niiden työskentelyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Kokemusta uusien laatukäytäntöjen luomisesta ja jalkautuksesta
- Itsenäistä sekä muita valmentavaa ja konsultoivaa työotetta
- Laajaa laatuosaamista valmistavan teollisuuden parista
- Kokemusta sisäisistä ja ulkoisista auditoinneista sekä katselmuksista

Tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta ISO 9001 laatujärjestelmästä. Aikaisempi kokemus AQAP 2110 -laatujärjestelmästä katsotaan eduksi.

Sisu Auto on vahva suomalainen brändi ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan suomalaiseen menestystarinaan. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä sekä väylän laajentaa omaa osaamistasi organisaation sisällä. Sisulla pääset vaikuttamaan sekä kehittämään prosesseja.

Rekrytointiprosessista vastaa Adecco ja valitut työntekijät rekrytoituvat suoraan Sisu Autolle vakituiseen työsuhteeseen. Haethan paikkaa oheisen linkin kautta pian, kuitenkin 29.3.2023 mennessä. Huomioithan, että teemme haastatteluja jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja sinulle antaa mielellään Adeccolla Tero Ojaniemi, puh. 040 5548 005 tai sähköpostilla tero.ojaniemi@adecco.fi

Katso myös nämä työpaikat