Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Kuorma-autonkuljettaja

 • Kategoria
  Varasto, kuljetus ja logistiikka
 • Työpaikan tunniste
  00057492
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Vantaa

Haemme nyt asiakkaallemme Cramolle kuorma-autonkuljettajaa monipuolisiin kuljetustehtäviin. Työt alkavat toukokuun alkupuolella sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät ainakin syyskuun loppuun 2024 asti. Työsopimus on kokoaikainen, ja solmitaan valittavan henkilön ja Adeccon välille. Työ edellyttää CE-luokan ajokorttia,kuorma-auton kuljettajan ammattipätevyyttä sekä hyvää suomen kielen taitoa. Palkka tehtävässä määräytyy kokemuksen mukaan. Tehtävässä onnistuminen edellyttää myös hyvää fyysistä kuntoa sekä positiivista ja työturvallisuuden huomioivaa asennetta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työn sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Käyttöösi saat nykyaikaisen kuljetuskaluston ja edistykselliset työvälineet. Haethan tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon henkilöstökonsultti Ville Löfman , 040 5366198 tai ville.lofman@adecco.fi

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta.

Katso myös nämä työpaikat