Announcement bar for clients

Kunnossapitotyöntekijöitä kesä 2023

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00053453
  • Sopimus
    Määräaikainen

Onko sinulla tulevan kesän työsuunnitelmat auki? Etsimme yhdessä asiakkaamme Suomen Asennus- ja Teollisuuspalveluiden kanssa kunnossapitoasentajia erilaisiin vuosihuoltojen tehtäviin.

Suomen asennus- ja teollisuuspalvelut Oy on teollisuuden asennuksiin, korjauksiin ja huoltoihin sekä muihin metallitöihin erikoistunut yritys. Päätoimialoihin kuuluu asennuspalveluilla mm. teollisuuden huolto- ja kunnossapitotyöt, teollisuuden vuosihuollot, ennakoiva huolto ja teräsrakenteiden asennus ja valvonta. Työkohteitamme ovat esimerkiksi siilot, teollisuuden siirtokanavajärjestelmät, teollisuuden vuosihuollot ja kunnossapito.
Joukkoomme kuuluu teollisuusrakentamisen tutkinnon suorittaneita ja alansa ammattilaisia aina luokkahitsaajista levyseppiin, maalareihin sekä kone-, laite- ja sähköasentajiin. http://asennuspalvelut.fi/

Työtehtäviin kuuluvat erilaisiin asennuksiin ja vuosihuoltoon liittyvät tehtävät (voimalaitosten laitteiden ylläpitoa, huoltoa ja asennuksia). Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivätyönä Vaasan ja Seinäjoen alueella.

Olethan asenteeltasi aktiivinen ja työtä pelkäämätön reipas tekijä, joka on aidosti kiinnostunut kunnossapidon tehtävistä. Jos sinulla on lisäksi positiivinen ja joustava työote on se eduksesi. Työssä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti ja suomen kielen taito.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus asennustehtävistä sekä mahdollinen hitsaustaito ja alaan liittyvä koulutus. Tehtävässä kuitenkin pärjäät, vaikka kokemusta ei olisi. Jos harrastat erilaisten koneiden ja laitteiden ruuvailua vapaa-ajallasi on tämä myös hyvä lähtökohta työhön. Tärkeintä onkin motivoitunut ja positiivinen asenne sekä halu oppia uutta.

Työt alkavat arviolta huhti-toukokuun aikana ja kestävät vähintään elokuulle (jatkomahdollisuudella). Palkkaus teknologiateollisuuden pohjalta, henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella. Työsuhde on kokoaikainen 40 h/viikko ja työsopimus tehdään valitun henkilön ja Adeccon välille.

Kiinnostuitko? Jos kuvaus täsmäsi, Klikkaa tästä itsesi hakuun mukaan www.adecco.fi, mutta haethan paikkaa pian hakuaikaa, on 28.2.2023 asti. Hakijoita käsitellään haun aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja paikasta saat Vaasan Adeccon henkilöstökonsultilta Minna Nummelinilta 040 357 2654, minna.nummelin@adecco.fi.

Tarjoamme mahdollisuuden työkokemuksen kartuttamiseen teollisuudessa, ja työsuhteen Adeccon vuokratyöntekijänä, jolloin voit olla aina varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022