Announcement bar for clients

Kunnossapitoasentaja

 • Kategoria
  Tekniikka ja suunnittelu
 • Työpaikan tunniste
  00054767
 • Sopimus
  Vakituinen
 • Sijainti
  Sastamala

Kunnossapitoasentaja Jackon Sastamala

TYÖTEHTÄVÄ

Kunnossapitoasentajana työtehtäviisi kuuluu tuotannon koneiden ja laitteiden monipuoliset asennus- ja korjaustyöt. Olet vastuussa ongelmanratkaisusta ja reagoit nopeasti tuotannon virheilmoituksiin. Teet vianetsintää, vikakorjausta ja ennakoivaa kunnossapitoa joko itsenäisesti tai yhteistyössä kunnossapitotiimin kanssa. Etsimme tiimiimme kunnossapitoasentajaa, joka on kiinnostunut myös kehittämään kunnossapitoamme.

Työllistyt suoraan vakituiseen työsuhteeseen Jackonille. Työpisteesi sijaitsee Sastamalassa, Toravantiellä.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden liittyä kattavaan sairauskassaamme. Meillä työturvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota ja maksamme työntekijöillemme kvartaaleittain tapaturmattomuuskorvausta, mikäli pystymme tekemään työt ilman tapaturmia. Lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun.

ODOTAMME SINULTA

- Automaatioasentajan tai sähköasentajan koulutusta
- Sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
- Kokemusta teollisuuden kunnossapidon tehtävistä

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla aktiivinen asenne työntekoon, aitoa kiinnostusta kehittää kunnossapitoamme ja halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Toivomme, että Siemensin logiikat ovat sinulle tuttuja ja olet itsenäinen ja sitkeä ongelmanratkaisija. Eduksi katsomme S2 sähköpätevyyden sekä aikaisemman kokemuksen teollisuuden kunnossapitotehtävistä.


YRITYKSESTÄ

Jackon Finland on osa norjalaista BEWI-konsernia, Euroopan johtavaa EPS , XPS ja EPP pakkausten, komponenttien sekä eristysratkaisujen toimittajaa.
Tuotantolaitoksia konsernilla on noin 80: Suomen tehtaat sijaitsevat Sastamalassa, Rovaniemellä, Muurlassa ja Kaavilla. BEWI ASA on listattu Oslon pörssissä. Kestävän kehityksen edistäminen on luonteva osa Jackon Finlandia. Toimimme vastuullisesti, ympäristöä kunnioittaen: siksi olemmekin ottaneet jo useita isoja askeleita kohti päästöttömämpää ja energiatehokkaampaa arkea. Tutustu yritykseemme https://www.jackon.fi/jackon-finland/vastuullisuus

OTA YHTEYTTÄ

Lähde hakuun mukaan jättämällä CV:si ja hakemuksesi 11.06.2023 mennessä osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Heikkilä, 040 575 3208, sanna.heikkila@adecco.fi.

Kiitos hakemuksestasi!

Katso myös nämä työpaikat