Announcement bar for clients

Kunnossapito-operaattori

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00054114
  • Sopimus
    Vakituinen

Jos olet lentänyt kotimaisen lentoyhtiön koneella tai pidät Suomessa tehtyjä työvaatteita, olet käyttänyt SNT-Groupin tuotteita. Suomen Nauhatehtaan nauhat, tereet, vetoketjut, napit, kiristimet ja muoviosat ovat olennainen osa kaikkea vaatetusta farkuista haalareihin, ja kulkuvälineet busseista Airbusiin ovat jo vuosikymmeniä luottaneet Tammer-Suojan istuinverhoiluihin. SNT-Group Oy:n pääasiakaskunta muodostuu vaatetus-, tekstiili-, huonekalu-, ajoneuvo- ja ilmailuteollisuudesta. Niiden lisäksi SNT-Group valmistaa ja välittää tuotteita ja erilaisia tarvikkeita ainakin 61 muulle eri toimialalle Suomessa ja kansainvälisesti. Yritys on toiminut jo vuodesta 1948 alkaen.

Haemme nyt Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen

KUNNOSSAPITO-OPERAATTORIA

Tehtäväsi on vastata tehtaan koneiden ja laitteiden kunnossapidosta, painottuen ompelukoneiden huoltoihin ja korjauksiin. Konekanta on monipuolinen ja sisältää lisäksi mm. leikkureita, laminointilinjoja ja nitojia. Osa koneista on vanhoja ja osa uusia, valtaosaan kuitenkin löytyy huolto- ja korjausmanuaaleja sekä varaosia. Eteesi voi tulla myös tilanne, jossa varaosa pitää teettää esimerkiksi paikallisessa konepajassa. Aika ajoin pääset mukaan myös uusien koneiden hankintaan. Työ on luonteeltaan ennakoivaa ja kunnossapitoa pitää priorisoida tuotannon kriittisyyden mukaan. Pidät yllä varaosa varastoa ja teet itsenäisesti pieniä huoltoon liittyviä hankintoja.

Odotamme sinulta ennen kaikkea itsenäistä työotetta ja erinomaisia kädentaitoja uusien ja vanhojen koneiden korjaamisesta. Voit olla taustaltasi ompelukonemekaanikko tai saanut kunnossapidon valmiudet esimerkiksi valmistavan teollisuuden, voimalaitospuolen, huoltoyhtiön tai automaatiokunnossapidon puolelta. Pääasia on osaamisesi ja kiinnostuksesi tehtävää kohtaan. Tarvitset työssäsi perus it-taitoja, paineensietokykyä ja jonkin verran englannin kielen taitoa. Pääset tekemään paljon yhteistyötä yhtiön eri henkilöiden kanssa ja olet omalta osaltasi varmistamassa tuotannon katkeamatonta toimintaa.

Tarjoamme vakituisen, pitkäaikaisen ja itsenäisen päivätyön. Yhtiö on hyvien kulkuyhteyksien varrella, palkkataso on kilpailukykyinen ja työsuhde-edut ovat hyvät.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi mahdollisimman pikaisesti mutta viimeistään 31.3.2023, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Tero Ojaniemi, tero.ojaniemi@adecco.fi, puh: 0405548005.

Katso myös nämä työpaikat