Announcement bar for clients

Kunnassapitovastaavia Espooseen

  • Kategoria
    Muut
  • Työpaikan tunniste
    00053854
  • Sopimus
    Vakituinen

Kunnossapitovastaava

Lindström on yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, jolla on takanaan jo yli 170 vuoden mittainen historia Suomessa. Kokemus ei kuitenkaan tarkoita jämähtämistä menneeseen. Tänä päivänä toimimme Suomen lisäksi 22 eri maassa, kuulumme alamme edelläkävijöihin ja panostamme jatkuvasti palveluidemme kehittämiseen. 4700 työntekijäämme eri maissa pitävät huolen siitä, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme vastuullisesti tuotettuja tekstiilipalveluita, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea.

Adecco Finland etsii nyt yhdessä asiakkaamme Lindström Oy:n kanssa kunnossapitovastaavia Espoon Koskelon mattopesulaan. Tehtäviisi tulevat kuulumaan tuotantokoneiden (mm. pesukoneiden, kuivureiden), laitteiden ja kiinteistön ennakkohuolto, konehäiriöiden poisto, koneiden korjaus sekä tuotantoprosessin ja viimeistelylaadun seuranta.
Työsuhde on vakituinen ja viikoittainen työaika tehtävässä on 37,5 tuntia. Työ on 2/ 3 -vuorotyötä sisältäen myös lauantaivuoroja. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan, työkokemus ja ammattitaito otetaan huomioon palkasta sopiessa. Tehtävään valitut henkilöt rekrytoituvat suoraan Lindströmille.
Tässä kunnossapitovastaavan tehtävässä katsomme eduksi työtä tukevan ammatillisen koulutuksen tai muut lisäkoulutukset. Koulutuksesi voi olla esim. sähkö-, lvi-, automaatio- tai koneasentaja tai muu tekninen koulutus. Lisäkoulutuksesta huomioimme erityisesti sähköturvallisuus-, tulityö- ja työturvakurssit. S3- sähköpätevyys on erittäin vahva etu tehtävää haettaessa ja painelaiteosaaminen katsotaan myös eduksi työpaikkoja täytettäessä.
Hakemamme henkilöt ovat oma-aloitteisia ja itsenäiseen työhön kykeneviä. Asiakaspalvelutaidot ja ripeys ovat ominaisuuksia, joita työssä onnistumisessa vaaditaan. Pääset myös työssäsi varmasti oppimaan uusia asioita ja kehittämään Lindströmin tuotantoprosessia.

Tarjoamme sinulle:
-Monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät osana ammattitaitoista tiimiä
-Vauhdikkaan ja aktiivisen työympäristön
-Vakaan työpaikan ja vastuullisen työnantajan: kestävä kehitys on liiketoimintamme ydin
-Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet omassa työssä
-Mukavan ja kannustavan työyhteisön
-Liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun

Kiinnostuitko kunnossapitovastaan työstä Lindströmillä? Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Löfman 040-5366198 tai ville.lofman@adecco.fi. Hae tehtävää viimeistään 9.4 .2023. Toimithan pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Katso myös nämä työpaikat