Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

KULJETTAJIA KAPPALETAVARAJAKELUUN LOHJALLE

 • Kategoria
  Varasto, kuljetus ja logistiikka
 • Työpaikan tunniste
  00058009
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Lohja

Haemme pitkät perinteet kuljetusalalla omaavalle Lohjalaiselle asiakkaallemme
KULJETTAJIA pääsääntöisesti KAPPALETAVARAJAKELUUN.

TYÖTEHTÄVÄ
Työpäivät alkavat ja päättyvät Lohjan varikolta ja jakelualueena on koko Lounainen Suomi - aina Karkkilasta Hankoon ja Salosta Siuntioon.
Jakeluautot vaihtelevat niin reitin kuin kuljetettavan tavaran mukaan ja sinulla tulisi olla ajotaidot monipuolisesti aina pakettiautosta täysperävaunuun ja sen yhdistelmiin.
Töitä tehdään arkisin ja sinulla tulee olla valmius työskennellä 3-vuorossa.
Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

ODOTAMME SINULTA
Sinulla tulisi olla jo alankokemusta täysperävaunusta sekä kappaletavarajakelusta, reipasta asennetta työn tekemiseen sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Vaikka ajot tehdään itsenäisesti, niin päiviin sisältyy runsaasti erilaisia kontakteja niin varikolla kuin asiakkaiden luona.
Pärjätäksesi tässä tehtävässä tarvitset myös fyysistä kuntoa sekä paineensietokykyä, sillä päivät saattavat ajoittain olla myös hektisiä.
Lisäksi sinulla tulee olla E-kortti, ammattipätevyydet, ADR-luvat sekä digipiirturi.

TARJOAMME SINULLE
Jos tunnet olevasi juuri meidän kuskimme, niin meillä on tahtotilana saada sinut mukaan porukkaan pidemmäksikin aikaa.
Työsuhde alkaa määräaikaisella (8-12 kk) sopimuksella Adeccon työntekijänä, mutta tahtotilana on työllistää sinut tämän jälkeen suoraan asiakkaalle.
Palkka maksetaan kahdesti kuussa ja on aina vähintään alan TESsin mukainen, esimerkkinä Puoliperävaunun kuljettaja, alle 4 vuotta työkokemusta, palkka 15,47 €/ tunti + tessin mukaiset erilliset lisät. Adeccon työntekijänä ansaitset myös koulutuspisteitä työnteolla sekä voit hyödyntää yhteistyökumppaniemme jäsenalennuksia mm.

ADECCOSTA
Olemme yli 20 vuoden ajan yhdistäneet taitavia työntekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin. Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Globaalista taustastamme huolimatta meillä on vankka paikallistuntemus Suomen eri alueista.
Lue lisää meistä: www.adecco.fi.


OTA YHTEYTTÄ
Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemus oheisen linkin kautta 31.7. mennessä, mutta toimi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä Lohjan toimiston Hanne Mattilaan, puh. 040 5518175 tai hanne.mattila@adecco.fi.
Kiitos hakemuksestasi!

Avainsanat: kuljetusala, kappaletavarakuljetus, kuskiksi Lohjalle, töitä pitkäksi aikaa, E-kortti, ammattikuljettaja

Katso myös nämä työpaikat