Announcement bar for clients

Koneistajia Voith Paper Oy:lle

Uusi
  • Kategoria
    Tekniikka ja suunnittelu
  • Työpaikan tunniste
    00052831
  • Sopimus
    Vakituinen

Etsimme nyt asiakkaallemme Voith Paper Oy:lle koneistajia vakituisiin työsuhteisiin!

Työnkuvaasi kuuluu paperi- ja muun teollisuuden laitekannan kunnossapito, huolto- ja asennustehtävät. Työssäsi koneistat asiakkaan kappaleita paikan päällä manuaalisia koneita käyttäen. Saat työtehtävään kattavan perehdytyksen, joten tehtävä sopii niin kokeneille, kuin myös uransa alkuvaiheessa oleville ja tekniikasta kiinnostuneille.

Toivomme sinulta hyvää fyysistä peruskuntoa, innostunutta ja motivoitunutta työskentelyotetta, positiivisuutta ja ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyyttä. B-luokan ajokortti on vaatimuksena, BC-kortti on etu. Työskentelet aina turvallisesti muut huomioiden ja muistat aina että korkea laatu on toimintamme perusta. Työ pitää sisällään matkustamista myös ulkomaille, joten edellytämme sinulta hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa. Lisäksi katsomme eduksi aikaisempaa kokemusta paperi-, kartonki-, sellu- tai prosessiteollisuuden kunnossapidossa tai käyttötehtävistä.

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen ja haastavan työn kasvavassa liiketoiminnassa. Pääset työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä uusimpien teknisten tuotteiden ja ratkaisujen parissa sekä kehittämään omaa osaamistasi. Tarjoamme pitkäaikaisen vakituisen työn, kattavan perehdytyksen tehtävään, innostavan ja osaavan tiimimme tuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Asenteesi ratkaisee!

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta haasteeltasi? Haluamme kuulla sinusta. Laitathan hakemuksesi tehtävään Adeccon sivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi 5.2.2023 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tehtävästä herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme! Adeccolla hakua hoitavan konsultin Joni Virtasen tavoitat arkisin klo 8-16 puh. 040 482 4608 / joni.virtanen@adecco.fi.

Voith toimii energia-, öljy & kaasu-, paperikone-, raaka-aine- ja kuljetustoimialoilla. Olemme yksi Euroopan suurimmista perheyrityksistä työllistäen globaalisti yli 20 000 henkeä. Voith on perustettu vuonna 1867, toimimme yli 60 maassa ja liikevaihtomme on 4,3 miljardia euroa. Yksi kolmesta divisioonastamme on Voith Paper, joka on yksi maailman johtavista paperikoneiden valmistajista. Voith Paper Fabric & Roll Systems (FRS) on yksi Voith Paperin kolmesta liiketoiminta-alueesta. Valmistamme paperikoneen kudoksia, kenkäpuristimen hihnoja, telapinnoitteita, erikoistuotteita ja näihin liittyviä palveluita.

Lisätietoa yrityksestä:
www.voith.com ja https://voith.com/corp-en/about-us/markets-locations/finland-fi.html

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022