Announcement bar for clients

Kokoonpanotyöntekijöitä

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00052455
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haemme motivoituneita ja reippaita kokoonpanotyöntekijöitä asiakkaallemme Helsinkiin. Etsimme tarkkuutta ja hyviä kädentaitoja omaavia hakijoita. Työtehtävät sisältävät eri moduulien kokoonpanoa lukuisia työkaluja hyödyntäen. Työtä tehdään tiimissä ja työ on jaettu eri vaiheisiin. Työtä tehdään arkisin ilta tai yövuorossa ja viikkotyöaika tehtävässä on 40h/vko. Työt alkavat heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä ja alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Työsuhteen alussa järjestetään kattava perehdytysjakso uusille työntekijöille.
Työsuhde on alkuun määräaikainen ainakin maaliskuun 2023 loppuun asti Adeccon kautta, mutta työssä hyvin menestyneillä on hyvä mahdollisuus jatkaa tämänkin jälkeen tehtävässä.

Tehtävää hakiessa eduksi alalle soveltuva koulutus kuten elektroniikka-, ICT- tai sähköasentaja, mutta nämä koulutukset eivät ole edellytys työhön pääsylle. Hyvä asenne ja halu kouluttautua tarkkuutta ja kädentaitoja vaativaan työhön ovat tärkeimmät valintakriteerit. Työssä vaaditaan myös hyvää suomen kielen taitoa ja arvostat myös laadukkaasti tehtyä työtä sekä tiimityöskentelytaitosi ovat hyvät. Tehtävään valitut työntekijät käyvät huumausainetestissä ennen työn aloitusta.
Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, haethan sitä pikimmiten osoitteessa www.adecco.fi ja liität mukaan CV. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä tullaan täyttämään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä saat sähköpostilla HR Consultant Ville Löfmanilta ville.lofman@adecco.fi Viimeinen hakupäivä tehtävään on 30.11.2022.

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022