Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Kokoonpanotyöntekijä iltavuoroon

 • Kategoria
  Teollisuus ja tuotanto
 • Työpaikan tunniste
  00058128
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Helsinki

Sopiiko tämän hetken tilanteeseesi työskentely iltaisin tai sopiiko se sinulle muutenkin paremmin? Viihdyt tarkkuutta vaativissa tehtävissä ja sinulla on kokoaikainen työ haussa?

Nyt on juuri sinun mahdollisuutesi työllistyä Adeccon kautta iltavuoroon kokoonpanotehtäviin. Työt alkavat heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä ja tehtävä on alkuun määräaikainen elokuun 2024 loppuun asti. Mahdollisuus on myös työllistyä pidemmälle ajalle tehtävään. Työt sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä. Työtä tehdään ainoastaan iltavuorossa klo 15-23 arkisin.

Työ on perustyökaluja hyödyntäen tehtävää kokoonpanoa elektroniikka tuotteille. Kokoonpanoa suoritetaan osakokoonpanona. Työssä on käytössä työnkiertoa, joten pääset työsuhteen aikana toimimaan laajasti eri kokoonpanon vaiheissa.

Tehtävään saa hyvän perehdytyksen työsuhteen alussa ja sinua koulutetaan uusiin työvaiheisiin pitkin työsuhdetta.

Toivomme sinulta soveltuvan alan koulutusta, kuten elektroniikka-, ICT- tai sähköasentaja, hyvää suomen kielen taitoa. Pärjäät työssä loistavasti, jos sinulla on:
- Halu oppia uutta ja tehdä tarkkuutta vaativaa työtä
- Pyrkimys laadukkaaseen työnjälkeen
- Kyky toimia ja viihtyä tiimityöskentelyssä
- Kokemusta samantyyppisestä työstä

Laita siis rohkeasti hakemusta tehtävään jo tänään osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan CV. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä tullaan täyttämään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Veikko Salmi sähköpostitse veikko.salmi@adecco.fi.

Katso myös nämä työpaikat