Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Kokoonpanotyöntekijä

 • Kategoria
  Teollisuus ja tuotanto
 • Työpaikan tunniste
  00056743
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Helsinki

Avoin hakemus kokoonpanotyöhön!

Etsimme nyt reippaita tuotantotyöntekijöitä kokoonpanotehtäviin asikkaillemme pääkaupunkiseudulla. Työhösi voi kuulua esimerkiksi kokoonpano, testaus, laadunvalvonta, tuotteiden lajittelu, keräys ja pakkaus. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta mahdollisuus on myös pidempään työsuhteeseen. Työt sijoittuvat arkipäiville ja edellyttävät valmiutta kaksi- tai kolmivuorotyöhön. Työaika on 40h/vko.

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen teollisuuden työtehtävistä tai koulutuksen vastaavalta alalta (esim. prosessiteollisuus). Tämä ei kuitenkaan ole vaatimus työllistymiselle, vaan voit olla esimerkiksi harrastuksiesi kautta kätevä käsistäsi. Asenne ja innokkuus oppia uutta ratkaisevat, ja työtehtäviin saa kattavan perehdytyksen. Pärjäät tehtävässä, jos sinulla on:
- Kyky tehdä rutiinityötä
- Tarkka ja huolellinen työote
- Hyvä keskittymiskyky

Vaatimuksena tehtävään on täysi-ikäisyys, suomen kielen taito sekä valmius vuorotyöhön.

Adeccon vuokratyöntekijöille tarjoamme palkan lisäksi esimerkiksi hyvän alennuksen kuntosalijäsenyyteen sekä mahdollisuuden vapaavalintaisiin koulutuksiin alalla. Palkkaus tehtävässä on teknologiateollisuuden tes:in mukainen ilta- ja yölisineen.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja täytämme tehtävän heti sopivien henkilöiden löydettyä, joten toimi siis nopeasti! Hakemuksen voi lähettää osoitteessa www.adecco.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Veikko Salmi veikko.salmi@adecco.fi.

Katso myös nämä työpaikat