Announcement bar for clients

Kokoonpanotyöntekijä

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00051201
  • Sopimus
    Määräaikainen

Etistkö työpaikkaa kokoonpanotehtävistä? Nautitko tarkkuutta vaativasta työstä ja rutiineista?

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus saada mielekästä työtä erinomaisessa työympäristössä hyvällä sijainnilla Helsingissä!

Asiakkaamme etsii nyt joukkoonsa reippaita tuotantotyöntekijöitä kokoonpanotehtäviin Helsinkiin. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta mahdollisuus on myös pidempään työsuhteeseen. Työt sijoittuvat arkipäiville ja edellyttävät valmiutta kolmivuorotyöhön. Työaika on 40h/vko.

Tässä työssä valmistat pieniä elektroniikkalaitteita, ja työtehtäviin kuuluu mm. tuotteiden kokoonpanoa, laadunvalvonta, lajittelua, keräystä ja pakkausta. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista työtehtävistä tai koulutuksen vastaavalta alalta (esim. prosessiteollisuus). Asenne ja innokkuus oppia uutta kuitenkin ratkaisevat, ja työtehtäviin saa kattavan perehdytyksen.

Pärjäät tehtävässä hyvin, jos sinulla on:

- Kyky tehdä rutiinityötä ja noudattaa ohjeita
- Tarkka ja huolellinen työote sekä sorminäppäryyttä
- Hyvä keskittymiskyky

Miltä kuulostaa?

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja täytämme tehtävän heti sopivien henkilöiden löydettyä, joten toimi siis nopeasti! Hakemuksen voi lähettää osoitteessa www.adecco.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Veikko Salmi sähköpostitse tai puhelimitse.
veikko.salmi@adecco.fi, +35840 354 4809.

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022