Announcement bar for clients

Kokoonpanotyöntekijä ABB Distribution Solutions

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00052986
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haemme nyt asiakasyrityksellemme, ABB Distribution Solutions Vaasan yksikköön elektroniikasta ja mekaniikasta kiinnostunutta kokoonpanijaksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat mm. suojareleiden kokoonpanoa ja testausta.

Katsomme eduksi ja olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy kiinnostusta tai osaamista seuraavista:

-sähköalan (elektroniikka) soveltavaa osaamista
- kokemus elektroniikan massatuotannosta eduksi
- työturvallisuus-, ja sähkötyöturvallisuuskortit plussaa
- suomen kielen hyvä osaaminen ja englannin kielen taito on eduksesi
- vuorotyömahdollisuus
- IT-taitojen perusosaaminen, SAP-osaaminen plussaa
- hyvät tiimityöskentelytaidot

Työntekijänä toivomme sinulta positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tarkkuutta ja avoimuutta oppia uusia asioita. Reippaalla ja oma-aloitteisella työotteella menestyt varmasti tehtävässä.

Työ toteutetaan (2-)3 -vuorotyönä, ja palkkauksessa sovelletaan Teknologiateollisuuden TES:iä. Työsuhde solmitaan määräaikaisena vuokratyösuhteena Adeccon ja työntekijän välille. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta tavoitteena on aloitus mahdollisimman pian.

Haethan paikkaa pikimmiten oheisen linkin kautta, viimeistään kuitenkin 8.12.22. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Liitäthän myös CV:si mukaan hakemukseesi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Vaasa Adeccon henkilöstökonsultilta Jenna Sikströmiltä 040 194 8229, (jenna.sikstrom@adecco.fi)

Tarjoamme mahdollisuuden työkokemuksen kartuttamiseen tuotannossa ja työsuhteen Adeccon vuokratyöntekijänä, jolloin voit olla aina varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022