Announcement bar for clients

Kokoonpanijoita Sandvikille

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00051756
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haemme Sandvikille Tampereen tuotantoon Kokoonpanijoita pitkäaikaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin kasvaneen tilauskannan myötä. Työstä maksetaan erittäin kilpailukykyistä palkkaa.

Kokoonpanijana toimit Sandvikin laitteiden esi-, linja- sekä loppukokoonpanon eri työvaiheissa. Tuotantoketjussa on tarjolla kattavasti eri tehtäviä osakokoonpanosta aina isompien kokonaisuuksien koneenasennuksiin ja testauksiin, joten lopullinen työpiste määrittyy osaamisesi mukaan.

Työtä tehdään pari-/tiimityönä, joten hyvät tiimityötaidot ovat työssä menestymisen kannalta olennainen asia. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, aamussa ja illassa vuoroviikoin. Käytössäsi on liukuva työaika. Monipuoliset työmahdollisuudet, päivittäinen tiimin tuki ja jatkuvasti kehittyvän organisaation moderni tuotantoympäristö tarjoavat sinulle erinomaiset mahdollisuudet ammattitaitosi kehittämiseen. Kokoonpanijana pääset osaksi vuosikymmenten kokemuksen omaavaa tiimiä, jossa onnistutaan yhdessä!

Toivomme hakijalta kokoonpano-osaamista. Osaamisen olet voinut kartuttaa työelämässä (esim. teollisuus, rakennusala), koulussa tai omissa harrastuksissasi. Työssä tarvitaan lisäksi sujuvaa suomen kielen osaamista ja kuvanlukutaitoa sekä työohjeiden tulkintaa. Muutoin tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen avulla valmiudet tehtävissä menestymiseen.

Mikäli haluat osaksi nykyaikaista työympäristöä ja tiimiä, haethan paikkaa välittömästi, sillä täytämme tehtävät oikeiden henkilöiden löydyttyä. Työstä maksetaan erittäin kilpailukykyistä palkkaa ja työsuhde tehdään Adecco Finland Oy:n kanssa. Määräaikainen työsuhde on kestoltaan n. 7kk kestäen toukokuun 2023 loppuun. Hyvillä näytöillä sinun on mahdollisuus rekrytoitua Sandvikin kirjoille. Lisätietoja Adeccolla paikasta antaa Lauri Pelkonen, 050 444 4448, lauri.pelkonen@adecco.fi

Sandvik Mining and Rock Solutions -liiketoiminta-alue on maailman johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, sekä lastaus- ja kuljetuslaitteet. Tampereen tehtaalla valmistetaan laitteistoa, joiden käyttökohdealueita ovat esimerkiksi kallioporaus, jyrsintä, tunnelinteko ja louhinta.

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022