Announcement bar for clients

Kokooja

Uusi
 • Kategoria
  Teollisuus ja tuotanto
 • Työpaikan tunniste
  00055905
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Oulu

TYÖTEHTÄVÄ

Etsimme elektroniikka-alalla toimivalle asiakasyrityksellemme KOKOOJAA määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on osittain pikkutarkkaa, rutiiniluonteista kokoonpanotyötä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn aikana ja sopimuksen kesto on alkuun 4 kk. Hyvälle tekijälle on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työ on päivävuoroa maanantaista perjantaihin. Palkkaus teknologiateollisuuden tes mukaan, TVR 3/TVR 4.

MITÄ TARJOAMME

-Mahdollisuus päästä kehittymään dynaamisessa tiimissä.
-Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa.
-Kokemusta elektroniikkateollisuudesta

ODOTAMME SINULTA

Sovellettava koulutus tai työkokemus alalta katsotaan eduksi, mutta voit olla myös täysin uusi alalla.
Tehtävään saat kattavan perehdytyksen.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat sorminäppäryys, halu oppia uutta ja työskentelet kohti tavoitteita reippaalla asenteella rutiininomaisissakin tehtävissä.

ADECCO YRITYKSENÄ

Olemme yli 20 vuoden ajan yhdistäneet taitavia työntekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin. Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Globaalista taustastamme huolimatta meillä on vankka paikallistuntemus Suomen eri alueista. Lue lisää meistä: www.adecco.fi.

OTA YHTEYTTÄ

Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä hausta vastaavaan HR-konsulttiin Adeccolla: Annukka Sulonen, 040 687 2632, annukka.sulonen@adecco.fi

Kiitos hakemuksestasi!

Avainsanat:
Kokooja, Tuotantotyö, Kokoonpanotyöntekijä, Tuotantotyöntekijä, Elektroniikka, Oulu

Katso myös nämä työpaikat