Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Kojeistoasentaja automaatiokeskusten valmistukseen

 • Kategoria
  Teollisuus ja tuotanto
 • Työpaikan tunniste
  00057008
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Vaasa

Etsimme asiakkaallemme Oy Escarmat Ltd:lle kojeistoasentajaa automaatiokeskusten valmistukseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuussa. Tehtävät pitävät sisällään sähkökeskuksien mekaanista kokoonpanoa, johdotus- ja kaapelointityötä sekä muita kojeistoasentajan tehtäviä. Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä kojeistoasentajana automaatiokeskusten valmistuksessa. Työsuhde on määräaikainen ja solmitaan työntekijän ja Adeccon välille alustavasti elokuun loppuun asti. Tässä työssä sinulla on kuitenkin tilanteesta riippuen mahdollisuus jatkoon sekä tulevaisuudessa vakinaistuminen myös asiakkaan kirjoille!


Tärkeimpiä työtehtäviäsi kojeistoasentajana ovat:
- Sähkökeskusten mekaaninen kokoonpano
- Johdotus- ja kaapelointityö
- Muut kojeistoasentajan työtehtävät

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen mukavassa tiimissä. Lisäksi sinulla on Adeccon työsuhde edut, kuten koulutusetu sekä liikuntaetu.

ODOTAMME SINULTA

Tehtävässä menestymiseksi sinulla on mieluusti aiempaa kokemusta sähköalalta. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kuten sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkintoa. Eduksesi katsotaan työturvallisuuskortti ja sähkötyöturvallisuuskortti, mutta näihin on mahdollisuus myös kouluttautua. Tärkeintä on motivaatio ja halu oppia!

Työtehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat:
- Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto
- Tarkka ja huolellinen työskentelyote
- Oma-aloitteinen ja motivoitunut asenne
- Positiivinen tiimityöntekijä

Oy Escarmat Ltd

Valmistamme sähkö-, automaatio- ja ohjauskeskuksia, jotka koostuvat tuhansista kytkennöistä. Kun pieninkin yksityiskohta on paikallaan, asiakkaidemme järjestelmät toimivat osana voimalaitoksia, laivoja, lämpölaitoksia ja tuotantokoneita. Asiakkainamme on kansainvälisiä energia-alan yrityksiä, joita palvelemme sekä sopimusvalmisteisesti että projektikohtaisesti. Meiltä saa projektit myös asennuksineen. Saamme kaikki palaset toimimaan kokonaisuutena, joka palvelee vieläkin suurempaa tarkoitusta.

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää pian, mutta viimeistään 3.3.2024 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä hausta vastaavaan: Wilma Haapanen, Adecco 040 153 4704.

Kiitos hakemuksestasi!

Avainsanat:
Kojeistoasentaja, automaatiokeskusten valmistus, Oy Escarmat Ltd, Adecco

Katso myös nämä työpaikat