Announcement bar for clients

Kojeistoasentaja, ABB System Drives Cabinets

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00053096
  • Sopimus
    Määräaikainen

ABB on sähköistämisen ja automaation teknologiajohtaja, joka luo edellytykset kestävämmälle ja resurssitehokkaammalle tulevaisuudelle. Jo yli 130 vuotta menestyksekkäästi toimineen ABB:n noin 105 000 ammattilaista ovat sitoutuneita kehittämään teollista muutosta vauhdittavia innovaatioita.

Oletko sähköasentaja vailla uusia haasteita? Sinua kiinnostaisi kokoonpanon haasteet ja pyrit tekemään työsi laadukkaasti?

Etsimme yhdessä asiakkaamme ABB Oy:n kanssa heidän System Drives Cabinets yksikköön Kojeistoasentajia liukuvaan päivävuoroon. Työt alkavat heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Työ on alkuun määräaikainen maaliskuun 2023 loppuun asti, mutta etsimme joka tapauksessa pidemmälle ajalle tekijöitä. Työ tunteja kertyy 40 viikon aikana ja työt sijoittuvat arkipäiville klo 6-16 välille.

Kojeistoasentajana työtehtäväsi on taajuusmuuttajakaappien monipuolinen kokoonpano pitäen sisällään kaappien sähköistystä ja johdotusta sekä mekaanista kokoonpanoa. Työssä suoriutumiseksi käytät perustyökaluja sekä luet asennuskuvia.

Hakijoilta edellytämme teknisen alan peruskoulutusta, kuten sähköalanperustutkintoa. Suomen kielen taito tulisi olla hyvällä tasolla, sillä perehdytys tehtäviin tapahtuu suomen kielellä. Omaat hyvät IT-taidot sekä oma-aloitteisen ja aktiivisen työskentely otteen. Viihdyt hyvin myös ryhmässä tehtävässä työssä.

Eduksesi tehtävässä on aiempi kokemusta vastaavista tehtävistä tai sähköasennuksien parista. Voit hyvin olla jo kokeneempi sähköasentaja tai vasta uraa aloittava, sillä tässä tehtävässä tärkeintä on tarkkuus ja laadukkaasti suoritetut työtehtävät. SAP osaaminen katsotaan myös eduksi.

Tarjolla on tehtävä monipuolisissa sekä haastavissa sähköalan kokoonpanotehtävissä. Mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen sekä saada oppia alan osaajilta. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kehittyä linjastolla moniosaajaksi. Bonuksena kaiken päälle vielä mahtava työyhteisö!

Älä aikaile hakemuksen kanssa vaan hae jo tänään osoitteessa www.adecco.fi ja liitä hakemukseen mukaan ajantasainen ansioluettelo. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 25.12.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR Consultant Anniina Nyholm puhelimitse 0406822644 tai sähköpostitse anniina.nyholm@adecco.fi.

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022