Announcement bar for clients

Kirjanpitäjä, Efima Oyj

 • Kategoria
  Toimistotyö
 • Työpaikan tunniste
  00055593
 • Sopimus
  Vakituinen
 • Sijainti
  Helsinki

Efima kehittää suurten ja keskisuurten yritysten liiketoimintaa toiminnanohjauksen, raportoinnin ja taloushallinnon ohjelmistoratkaisuilla, ulkoistuspalveluilla ja konsultoinnilla. Efiman tavoitteena on tuottaa asiakkaalleen loistokokemuksia ja yrityksen työntekijöissä "Efimalaisuus" merkitsee paloa ja intoa palvella asiakasta hyvin ja se on samalla tae korkeasta laadusta ja hyvästä ammattitaidosta. Efima on yksi Suomen parhaista työpaikoista, joissa jokainen saa olla oma itsensä ja tällä hetkellä Efimalaisten piiriin kuuluu jo noin 300 asiantuntijaa. Lue lisää www.efima.com.

Haemme asiakkaallemme Efimalle innokasta ja kyvykästä Kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Sinulla on vapaus valita, kuinka paljon haluat työskennellä etänä ja kuinka paljon Efiman toimistolla Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan niin pian kuin mahdollista, joten lue alta lisää tehtävästä ja jos kiinnostut, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian Adeccon sivujen kautta!

Tässä Kirjanpitäjän tehtävässä vastaat yhden tai useamman nimetyn asiakkaan kirjanpidosta, tilinpäätöksistä sekä veroilmoituksista ja tarjoat näihin liittyvää neuvontaa. Osaamisesi mukaan tulet toimimaan myös konsernikirjanpidon ja -tilinpäätösten parissa, joten voit olla urasi alkuvaiheilla oleva osaaja tai alalla pidempään työskennellyt konkari.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta monipuolisista kirjanpitotehtävistä sekä kokemusta tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadinnasta. Konsernitilinpäätösten kokemus katsotaan eduksi. Luonteeltasi olet innokas, sosiaalinen ja aktiivinen alan asiantuntija, kenelle tyytyväinen asiakas on kaikki kaikessa. Olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin osana asiakkaiden toimeksiantoja ja kehitysprojekteja ja omaksut nopeasti uusia asioita ja haluat oppia lisää ja kehittyä tehtävissäsi.

Lue vielä, miten Efima Oy kirjoittaa itsestään niin takaamme, että innostut työtehtävästä:

"Maailmanluokan tuotteet ja palvelut - Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita ja loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Olemme edelläkävijäyritys, jossa työkavereinasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Yhdessä edistämme asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.

Kelpo työkaverit - Meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan.

Yrityskulttuurin, jossa arvot elävät arjessa - Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa - niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin "omana itsenä" ja "yhdessä eteenpäin" ovat monille Efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä."

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti lähettämällä CV ja hakemuskirjeesi Adeccon sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä tai hakemuksesta antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi

Katso myös nämä työpaikat