Announcement bar for clients

Kesätyöntekijöitä pesulaan

  • Kategoria
    Muut
  • Työpaikan tunniste
    00053949
  • Sopimus
    Määräaikainen

Vieläkö sinulla on kesän työsuunnitelmat auki?

Haemme yhdessä Finvaconin kanssa nyt kesätyöntekijöitä pesulaan.

Finvacon Oy on vuonna 1970 perustettu, Vaasan Seudun Invalidit ry:n omistama, alihankintaan erikoistunut täyden palvelun monialayritys. Ydinosaamisalueitamme ovat öljyeristeisten muuntajien puu-, prespaani- ja metalliosien valmistus, muut metallin alihankintatyöt, lasermerkkaus, erilaiset kokoonpanotyöt sekä kattavat pesulapalvelut. Finvacon toimii Vaasassa kahden tehtaan voimin, Kivihaassa ja Strömberg parkissa. Tänä päivänä Finvacon työllistää jo n. 100 henkilöä.

Kesätyöntekijänä toimit pääsääntöisesti niin silitys- kuin myös viikkaustehtävissä ja tarvittaessa autat muissakin pesulaan liittyvissä tehtävissä. Tehtävät ovat pitkälti rutiininomaisia ja tarkkuutta vaativia tehtäviä.

Odotamme kaikilta hakijoilta reipasta, oma-aloitteista ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Toivomme hakijoilla olevan myös erinomaiset, sosiaaliset vuorovaikutustaidot. Työ on pitkälti seisomatyötä, joten fyysinen jaksaminen on edellytys työssä menestymiselle. Koulutusta ei tarvita, sinut tullaan perehdyttämään tehtäviin työpaikalla.

Kaikilta hakijoilta edellytetään erittäin hyvää suomen kielen taitoa ja 18 vuoden ikää.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivätyönä 37,5 h/vko. Palkka TES; in mukaan. Työtä riittää n. 2 kk ajalla kesänaikana (kesäkuun ja elokuun välillä) ja työsuhde solmitaan Adeccon ja työntekijän välille määräaikaisena työsuhteena.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, asiakkaamme nykyaikaisen työympäristön ja mukavan, sopivankokoisen työporukan. Adeccolla työskennellessäsi käytössäsi on myös Terveystalon työterveyspalvelut.

Olisiko tämä sinun paikkasi?

Hae heti tästä www.adecco.fi, jos löysit tästä paikkasi, hakuaika päättyy 31.3.2023 Haastattelemme hakijoita haun aikana, joten ole nopea! Täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä henkilöstökonsulttiimme Vaasan Adeccolla, Minna Nummelin 040 357 2654, (minna.nummelin@adecco.fi)

Katso myös nämä työpaikat