Announcement bar for clients

Keikkatöitä erikoistavarakaupassa

Uusi
  • Kategoria
    Vähittäiskauppa
  • Työpaikan tunniste
    00052859
  • Sopimus
    Määräaikainen

Kiinnostaako joustava keikkatyö erikoistavarakaupassa? Haemme nyt asiakkaillemme Seinäjoen alueelle asiakaspalveluhenkisiä kassamyyjiä ja hyllyttäjiä.

Meillä on töitä niin työuransa alussa oleville kuin kokeneemmillekin osaajille. Sovit erikoistavarakaupan keikkatyöhön, jos sinulla on intoa työskennellä vaihtelevissa kohteissa vaihtelevilla työtunneilla ja tunnet, että asiakaspalvelu on sinun juttusi.

Työ on keikkaluontoista ja töitä on eri sijainneissa Seinäjoen alueella.

Työt sijoittuvat yleisimmin aikavälille 6-22.

Kassamyyjän tehtäviin kuuluu mm. kassanhoitaminen ja asiakaspalvelu. Hyllyttäjän tehtäviin kuuluu mm. tuotteiden hyllyttäminen, kuormien purku, asiakaspalvelu sekä tuotteiden esillepanoon liittyvät tehtävät myymälöissä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulta tulee löytyä reipasta, itsenäistä ja ahkeraa työotetta. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävässä tarvitset myös sujuvaa suomen kielen taitoa. Myyjän tehtävä edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.

Aiempaa taustaa kaupan alan työtehtävistä ei vaadita. Mahdollinen kokemus asiakaspalvelusta tai kaupan alalta katsotaan kuitenkin eduksi.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän yhteystietosi ja ansioluettelosi oheisen hakulinkin kautta mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja Adeccolla paikasta antaa sähköpostitse Sini Hippinen, sini.hippinen@adecco.fi.

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022