Announcement bar for clients

Käyttöönottaja / asennusvalvoja

Uusi
 • Kategoria
  Teollisuus ja tuotanto
 • Työpaikan tunniste
  00054627
 • Sopimus
  Vakituinen
 • Sijainti
  Oulu

Blasman Roboticsin kasvutarina jatkuu ja etsimme käyttöönottajaa/asennusvalvojaa! Pääset osaksi Blastmanin kehitystarinaa ja olet tärkeässä osassa rakentamassa pitkäaikaisia asiakassuhteita asennusten valvonnassa sekä opastamalla heitä loppukäytössä.

Sinustako uusi käyttöönottaja/asennusvalvoja Blastman Roboticsille?
Käyttöönottajana/asennusvalvojana työskentelet globaalisti, organisoiden sekä valvoen tekniikan käyttöönotto- ja asennusprojekteja asiakkaiden teollisuusympäristössä. Vastuullesi kuuluvat mm. toimitettavien laitteistojen asennusvalvonnat, käyttöönotot, robottien kalibroinnit, koepuhallukset, asiakkaiden koulutus sekä loppuhyväksynnät. Työssä menestyminen edellyttää, että osaat lukea mekaniikka- ja sähköpiirustuksia, ja osallistua mm. kaapelointien tekoon. Asiakaspalvelu on suuri ja tärkeä osa työtäsi, sillä tehtävässä toimitaan todella paljon asiakasrajapinnassa ja pidetään tiiviisti yhteyttä asiakkaisiin.

Työssä menestyminen vaatii ymmärrystä teknologiasta sekä automatiikasta. Lisäksi toimeen tarttuvaa työotetta, jämäkkyyttä hoitaa asiat huolella loppuun ja ratkoa asennusprojektien aikana ilmeneviä haasteita. Tehtävä sisältää matkustamista noin 100 - 150 päivää vuodessa ja reissussa ollaan yhtäjaksoisesti niin kauan kuin asennusprojekti kestää, jopa useita viikkoja kerrallaan.

Hakijalta odotamme:
- Soveltuva tekninen koulutus tai työkokemus (sähkö- ja mekaniikkapuolen ymmärrys)
- Asiakaslähtöistä ja itsenäistä työskentelytapaa
- Erinomaisia sosiaalisia taitoja
- Sujuva englannin kielen osaamista
- Intoa selvittää ja oppia uutta
- Hyviä organisointitaitoja
- Kykyä hallita kokonaisuuksia
- Eduksi katsotaan aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä

Tarjoamme:
- Vakituisen työtehtävän
- Hyvän ja kattavan perehdytyksen Oulussa sekä työmailla
- Itsenäisen tehtävän, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi
- Kansainvälisen työnkuvan

Blastman Robotics Oy on oululainen teollisuusautomaation toimija. Yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella Blastman Robotics on noussut maailman johtavien toimittajien joukkoon laadukkailla automatisoiduilla raepuhallusratkaisuillaan. Palveluvalikoimasta löytyy ratkaisut asiakkaille aina pinnan esikäsittelystä kokonaisiin pintakäsittelylinjoihin saakka. Lue lisää yrityksestä www.blastman.com

Voisiko tämä olla sinun seuraava työpaikkasi?
Seuraavaksi haluaisimme tutustua sinuun ja osaamiseesi. Tehtävään voit hakea 18.6.2023 mennessä. Muistathan liittää vapaamuotoiseen hakemukseen ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adecco Oululta Marja Parkkari p. 0406493121, marja.parkkari@adecco.fi

Katso myös nämä työpaikat