Announcement bar for clients

Kalustovastaava Cramo Finland Oy:lle

Uusi
  • Kategoria
    Varasto, kuljetus ja logistiikka
  • Työpaikan tunniste
    00052994
  • Sopimus
    Määräaikainen

Tule osaksi kansainvälistä, tulevaisuuteen katsovaa edelläkävijöiden joukkoa!

Haemme kalustovastaavaa äitiysloman sijaisuuteen asiakkaallemme Cramo Finland Oy:lle Tampereen Lahdesjärvelle.

Työtehtäviin kuuluu varaston järjestyksen ylläpito, kaluston vastaanotto, tarkastus ja puhdistus. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, vaan tärkeintä on innokas, reipas ja tunnollinen työote. Lisäksi päivittäisten rutiinien hoitaminen omassa vuokraamossasi mm. toimitus ja palautustilausten vastaanottaminen ja oman työn suunnittelu ja työturvallisuudesta huolehtiminen on osa arkea.

Toivomme sinulta hyvää asennetta, työmotivaatiota ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Olet positiivinen ja reipas työntekijä, joka hoitaa työnsä oma-aloitteisesti ja pitää huolta työturvallisuudesta. Katsomme eduksesi kokemuksen varastotyöstä tai rakennusalalta sekä erilaisten rakennusalalla tarvittavien koneiden ja laitteiden tuntemuksen. Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta ja mukavat sekä kannustavat työkaverit yrityksessä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

Tunnistatko itsesi tekstistä ja haluat hyvän työpaikan pitkäksi aikaa? Mekin haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi tehtävään Adeccon sivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi. Aloitamme haastattelut heti ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli tehtävästä herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme! Adeccolla hakua hoitavan konsultin tavoitat arkisin klo 8-16. Joni Virtanen, 040 482 4608, joni.virtanen@adecco.fi

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla. Palvelemme kaikkia rakennus- ja muun teollisuuden asiakkaita. Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä n. 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Boels-Cramo-konsernia. Olemme alamme johtavia tekijöitä Euroopassa. Boels-Cramolla on toimintaa 17 maassa ja 750 toimipisteessä, joista 200 sijaitsee Pohjois-Euroopassa.

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022