Announcement bar for clients

Kääminkalustaja muuntajatuotantoon

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00053434
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haemme työntekijöitä monipuolisiin erikoismuuntajatuotannon työtehtäviin muuntajatehtaalle Vaasaan asiakkaallemme, Hitachi Energy, Transformers -liiketoimintayksikköön Vaasaan.

Kääminkalustuksessa käämit kalustetaan eristysosilla piirustusten ja työohjeiden mukaisesti. Työ on 2-vuorotyötä ja toimitaan osana tuotantotiimiä.

Toivomme hakijalta tiimityöskentelytaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä oma-aloitteellisuutta, jotka ovat tehtävässä välttämättömiä. Työkieli tehtävissä on suomi.

Edellytämme kokemusta kädentaitoja vaativista työtehtävistä. Työkokemus teollisuudesta ja sähköalan tuntemus katsotaan eduksi. Plussaksi luemme myös tietenkin työturvallisuuskortin. Valmiudet oltava tarvittaessa kortin suorittamiseen.

Työsuhde solmitaan määräaikaisena vuokratyösuhteena Adeccon ja työntekijän välille, alustavasti ainakin kesään saakka (jatkomahdolisuudella). Palkkaus tulee Teknologiateollisuuden TES:n mukaisesti. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko? Jos kuvaus täsmäsi, Klikkaa tästä itsesi hakuun mukaan, mutta haethan paikkaa pian hakuaikaa, on vain 2.2.2023 asti. Hakijoita käsitellään haun aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja paikasta saat Vaasan Adeccon henkilöstökonsultilta Minna Nummelinilta 040 357 2654, minna.nummelin@adecco.fi

Tarjoamme mahdollisuuden työkokemuksen kartuttamiseen tuotannossa ja työsuhteen Adeccon vuokratyöntekijänä, jolloin voit olla aina varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022