Announcement bar for clients

Jälkimarkkinointi-insinööri / Sisu Auto

  • Kategoria
    Tekniikka ja suunnittelu
  • Työpaikan tunniste
    00053920
  • Sopimus
    Vakituinen

SISU on suomalainen kuljetusvälineteollisuuden huipputuote

Liiketoimintamme ydin koostuu siviili-, sotilas- ja erikoisajoneuvoista. Näkyvimmät tuotteemme ovat SISU Polar -kuorma-automallisto ja panssaroitu SISU GTP 4x4-sotilasajoneuvoperhe. Sisu Auto valmistaa tehdasvalmiita ajoneuvoratkaisuja vaativiin tehtäviin, asiakkaille, jotka haluavat enemmän.

Sotilasajoneuvoliiketoimintamme kasvaessa haemme uusia tekijöitä ammattitaitoisiin tiimeihimme valmistamaan huipputuotteitamme. Meillä pääset mukaan työskentelemään ajoneuvoteollisuuden uusimpien tuotteiden ja teknologioiden parissa.

Sisu Auto työllistää suoraan 70 sitoutunutta alan ammattilaista, jotka toimivat yhteistyössä laajan kotimaisen sekä globaalin alihankinta- ja yhteistyöverkoston kanssa. Sisu Auto sijaitsee Karjaalla, hyvien kulkuyhteyksien äärellä mm. Helsingin ja Turun suunnasta.

Haemme Sisun kasvavaan tiimiin myyntihenkistä JÄLKIMARKKINOINTI-INSINÖÖRIÄ

Vahvistat aftersales-organisaatiotamme. Toimit niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien ja verkostojen parissa. Tuet sopimuskorjaamoverkostoamme ratkaisten ongelmia ja koordinoiden prosesseja.

Vastaat tehtävässä Sisu Auton sopimuskorjaamoverkoston kehittämisestä ja koordinoit jälkimarkkinointiorganisaation työtehtäviä. Tuet tehtävässäsi myös dokumentaatioinsinööriä ja takuukäsittelijää. Toimit myös vahvasti yhteistyössä Sisun myyntiorganisaation kanssa.

Tehtävässä onnistumisessa sinua auttaa aikaisempi kokemus seuraavista osa-alueista:
- Työkokemus korjaamoalalta
- Ymmärrys takuumenettelyistä sekä jälkimarkkinointiprosessien käytännöistä

Lisäksi eduksi on, jos:
- Kohtaat asiakkaat avoimesti, olet läsnä, sekä ymmärrät ongelman ytimen nopeasti
- Motivoidut tehtävien saattamisesta valmiiksi
- Sinulla on osaamista kuorma-auto- tai työkonetekniikasta
- Työskentelytapasi on dynaaminen ja myyntihenkinen

Sisu Auto on vahva suomalainen brändi ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan suomalaiseen menestystarinaan. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä sekä väylän laajentaa omaa osaamistasi organisaation sisällä. Sisulla pääset vaikuttamaan sekä kehittämään prosesseja.

Rekrytointiprosessista vastaa Adecco ja valitut työntekijät rekrytoituvat suoraan Sisu Autolle vakituiseen työsuhteeseen. Haethan paikkaa oheisen linkin kautta pian, kuitenkin 29.3.2023 mennessä. Huomioithan, että teemme haastatteluja jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja sinulle antaa mielellään Adeccon Executive Search Consultant Sari Ojanen, puh. 040 5211 366 tai sähköpostilla sari.ojanen@adecco.fi

Katso myös nämä työpaikat