Announcement bar for clients

Hyllyttäjä

  • Kategoria
    Varasto, kuljetus ja logistiikka
  • Työpaikan tunniste
    00054129
  • Sopimus
    Määräaikainen

Etra Oy on suomalainen teknisen kaupan erikoisliike, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Etra Oy toimittaa monipuolisesti kunnossapidon ja valmistuksen tarvitsemia tuotteita sekä palveluita ja auttaa asiakkaitamme pitämään tuotantoprosessinsa käynnissä ja keskittymään ydinosaamiseensa liiketoiminnassaan. Lue lisää osoitteesta www.etra.fi.
Haemme yhteistyökumppanillemme Etra Oy;lle hyllyttäjää Vaasaan.

Hyllyttäjän tehtävään sisältyy monipuolisesti erilaisia logistisia tehtäviä. Päivän työtehtäviin kuuluu mm. tavaroiden kuljetusta asiakkaan ja Etran välillä, asiakkaan luona toimipisteessä tavaroiden hyllytystä sekä muita varaston ja logistiikan tehtäviä. Työtehtäviin sisältyy myös nostelua, joten tehtävät vaativat myös hyvää fyysistä kuntoa. Työtehtäviin perehdytetään paikan päällä, joten kokemusta tai osaamista et välttämättä tarvitse.

Hakijalta odotamme;
-Suomen kielentaitoa
-B ajokorttia
-Asiakaspalveluhenkisyyttä
-Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
-Positiivinen ja reipas työote
-Joustavuutta ja täsmällisyyttä
Trukkikortti tai trukinajotaito on plussaa (ei välttämätön).

Työtä tehdään päivätyönä arkisin n. 8-16 välillä, viikkotunteina 37,5 h/vko. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Kyseessä on määräaikainen työsopimus n. 8kk ajaksi, joka solmitaan Adeccon kanssa, mahdollisuudella jatkoon tai mahdollisuudella vakinaistua asiakasyrityksen kirjoille.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, hakuaika päättyy 5.4.2023.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää hakulinkin kautta osoitteessa www.adecco.fi jättämällä CV:si ja mahdollinen hakukirjeesi. Mikäli kysymyksiä heräsi, voit olla yhteydessä henkilöstökonsultteihimme Minna Nummelin, p. 040 357 2654, minna.nummelin@adecco.fi

Katso myös nämä työpaikat