Announcement bar for clients

Hitsaaja Sisu Autolle / vakituinen työ

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00053928
  • Sopimus
    Vakituinen

Haemme Sisu Autolle vakituiseen työsuhteeseen hitsaustaitoisia metallialan ammattilaisia.

SISU on suomalainen kuljetusvälineteollisuuden huipputuote.
Liiketoimintamme ydin koostuu siviili-, sotilas- ja erikoisajoneuvoista. Näkyvimmät tuotteemme ovat SISU Polar -kuorma-automallisto ja panssaroitu SISU GTP 4x4 -sotilasajoneuvoperhe. Sisu Auto valmistaa tehdasvalmiita ajoneuvoratkaisuja vaativiin tehtäviin, asiakkaille, jotka haluavat enemmän.
Sotilasajoneuvoliikentoimintamme kasvaessa haemme uusia tekijöitä ammattitaitoisiin tiimeihimme valmistamaan huipputuotteitamme. Meillä pääset mukaan työskentelemään ajoneuvoteollisuuden uusimpien tuotteiden ja teknologioiden parissa. Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä, sekä mahdollisuuden laajentaa osaamistasi.

Metallialan osaajille on tarjolla monipuolista metallintyöstöä ja hitsaustöitä.

Tehtävässä onnistuminen vaatii ennen kaikkea rehtiä asennetta työntekoon ja ryhmätyöskentelytaitoja sekä halua ja kykyä uuden oppimiseen. Mielenkiinto ajoneuvoja kohtaan ja kokemus ajoneuvoalalta katsotaan eduksi.
Lisäksi hakijalla tulee olla tehtävän mukainen koulutus tai työkokemuksella saatua olennaista osaamista.


Sisu Auton työntekijänä teet töitä mukavassa noin 70 henkilön työyhteisössä, tuotannon puolella oman tiimisi kanssa. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa. Huomioithan, että perehdytys ja työohjeistukset tapahtuvat suomen kielellä, joten suomen kielen osaaminen on välttämätöntä ja muu kielitaito katsotaan eduksi.

Adecco Finlandin Lohjan toimisto vastaa hakuprosessista ja valitut työntekijät rekrytoituvat suoraan Sisu Autolle työsuhteeseen.
Haethan paikkaa oheisin linkin kautta pian, kuitenkin 29.3.2023 mennessä.
Huomioithan, että teemme haastatteluja jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Lisätietoja Adeccon Lohjan toimistolta Seppo Seunavaaralta, puh. 050 386 9811 tai Hanne Mattilalta, puh. 040 551 8175 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@adecco.fi

Sisu Auto työllistää suoraan 70 sitoutunutta alan ammattilaista, jotka toimivat yhteistyössä laajan kotimaisen sekä globaalin alihankinta- ja yhteistyöverkoston kanssa. Sisu Auto sijaitsee Karjaalla, hyvien kulkuyhteyksien äärellä mm. Helsingin ja Turun suunnasta.

Katso myös nämä työpaikat