Announcement bar for clients

Hankintapäällikkö / Sisu Auto

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00053918
  • Sopimus
    Vakituinen

SISU on suomalainen kuljetusvälineteollisuuden huipputuote

Liiketoimintamme ydin koostuu siviili-, sotilas- ja erikoisajoneuvoista. Näkyvimmät tuotteemme ovat SISU Polar -kuorma-automallisto ja panssaroitu SISU GTP 4x4-sotilasajoneuvoperhe. Sisu Auto valmistaa tehdasvalmiita ajoneuvoratkaisuja vaativiin tehtäviin, asiakkaille, jotka haluavat enemmän.

Sotilasajoneuvoliiketoimintamme kasvaessa haemme uusia tekijöitä ammattitaitoisiin tiimeihimme valmistamaan huipputuotteitamme. Meillä pääset mukaan työskentelemään ajoneuvoteollisuuden uusimpien tuotteiden ja teknologioiden parissa.

Sisu Auto työllistää suoraan 70 sitoutunutta alan ammattilaista, jotka toimivat yhteistyössä laajan kotimaisen sekä globaalin alihankinta- ja yhteistyöverkoston kanssa. Sisu Auto sijaitsee Karjaalla, hyvien kulkuyhteyksien äärellä mm. Helsingin ja Turun suunnasta.

Haemme Sisun kasvavaan tiimiin HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat koko organisaation hankintaprosesseista. Tässä roolissa pääset kehittämään Sisun hankintaprosesseja vahvalla ammattitaidollasi sekä vetämään Sisun hankintatiimiä.
Hankintapäällikkönä toimit merkittävässä roolissa erityisesti ulkomaisissa ostoissa, näihin liittyvissä sopimusneuvotteluissa ja vastaat kilpailutuksista sekä uusien hankintakanavien avaamisesta. Johdat Sisun hankintaorganisaatiota ja toimit esihenkilönä ostajille ja materiaalien kotiinkutsujille.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on aiempaa kokemusta:
- Hankintaprosessien hallinnasta sekä hankintakanavista
- Kilpailutuksista sekä tarjousmenettelyistä
- Esihenkilötyöstä
- Pystyt neuvottelemaan sekä tuottamaan tekstiä myös englanniksi

Lisäksi eduksi on, jos:
- Sinulla on osaamista kuorma-auto- tai työkonetekniikasta
- Nautit työskentelystä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa
- Sinulla on kaupallista ja analyyttistä näkemystä

Sisu Auto on vahva suomalainen brändi ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan suomalaiseen menestystarinaan. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä sekä väylän laajentaa omaa osaamistasi organisaation sisällä. Sisulla pääset vaikuttamaan sekä kehittämään prosesseja.

Rekrytointiprosessista vastaa Adecco ja valitut työntekijät rekrytoituvat suoraan Sisu Autolle vakituiseen työsuhteeseen. Haethan paikkaa oheisen linkin kautta pian, kuitenkin 29.3.2023 mennessä. Huomioithan, että teemme haastatteluja jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja sinulle antaa mielellään Adeccon Executive Search Consultant Sari Ojanen, puh. 040 5211 366 tai sähköpostilla sari.ojanen@adecco.fi

Katso myös nämä työpaikat