Announcement bar for clients

Global Product Specialist, ABB Oy

  • Kategoria
    Toimistotyö
  • Työpaikan tunniste
    00053557
  • Sopimus
    Määräaikainen

Etsitkö ainutlaatuista mahdollisuutta, jossa pääset vaikuttamaan tulevaisuuteen? Halukkuutta olisi päästä tehtävään, jossa olet vahvasti mukana tuotekehityksessä, asiakasrajapinnassa sekä pääset toimimaan kansainvälisesti? Haemme ABB Oy:lle Porvoon tehtaalle globaalia tuoteasiantuntijaa aluksi vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen opintovapaan sijaisuuteen.

ABB:n Asennustuotteet-tehtaalla Porvoossa työskentelee noin 110 ammattilaista. Asennustarvikkeiden ja -kalusteiden valmistuksella on Porvoossa pitkät perinteet. Tuotteita on kehitetty pitkäjänteisesti käyttäjien mielipiteitä kuunnellen ja tuloksena on laadukas, turvallinen ja asentajaystävällinen tuotevalikoima. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.abb.fi.

Globaalina tuoteasiantuntijana tehtäviisi kuuluu globaalien standardien, markkinoiden sekä asiakkaiden vaatimusten tuntemus, seuraaminen ja ymmärtäminen. Keräät ja analysoit tietoa kattavan innovaatiosuunnitelman kehittämiseen. Osaat tunnistaa mahdolliset tuotepuutteet ja arvioit sekä seuraat ABB:n tuoteportfoliota jatkuvasti. Omistat kehitysprojektit ja seuraat, että ne etenevät ja valmistuvat suunnitelmallisesti. Tehtävässä teet tiiviisti yhteistyötä globaalisti tuotepäällikön sekä myynti- ja markkinointitiimien kanssa. Työtehtäväsi suoritat hybridisti Porvoosta, mutta raportoit Saksaan.

Hakijalta vaadimme
-Korkeakoulututkintoa insinöörinä ja/tai soveltuvaa kaupallista tutkintoa
-Vähintään kolmen vuoden kokemusta sähköasennustuotteiden alalta (esimerkiksi tuotepäällikkönä, tuotekehityspäällikkönä, tuotemarkkinointipäällikkönä tai myyntiasiantuntijana)
-Hyvä tuntemus sähköasennustuotteista ja rakennusmarkkinoista Pohjoismaissa
-Osaamista ja kyvykkyyttä asiakasrajapinnassa toimimisesta
-Kokemusta myynnistä, suunnittelusta ja operatiivisista projekteista
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksesi on käytännön läheinen kokemus alalta ja ABB:n tuotteiden tuntemus. Saksan kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjolla on tehtävä globaalissa ympäristössä sekä tunnetussa yrityksessä. Saat tueksi tehtävään osaavat kollegat, joiden kanssa onnistut varmasti. Mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

Haethan tehtävää osoitteessa www.adecco.fi ja liitä hakemukseen mukaan ansioluettelosi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä tullaan täyttämään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 12.2.2023.

Olethan tehtävästä pienellä kynnyksellä yhteydessä, sillä kuulemme mielellämme juuri sinusta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR Consultant Anniina Nyholm puhelimitse 0406822644 tai sähköpostitse anniina.nyholm@adecco.fi.

Katso myös nämä työpaikat