Announcement bar for clients

Fysioterapeutti Fressi Kamppi

  • Kategoria
    Terveydenhuolto ja sosiaaliala
  • Työpaikan tunniste
    00053338
  • Sopimus
    Vakituinen

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen 40 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 40 virkeään keskukseen ympäri Suomen. Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusketjun toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella, Tampereella, Ylöjärvellä, Seinäjoella, Kuopiossa, Siilinjärvellä, Mikkelissä, Oulussa, Lahdessa, Joensuussa, Loviisassa, Kangasalla, Turussa ja Nokialla.

Haemme Fressi Kamppiin FYSIOTERAPEUTTIA

Fressillä fysioterapia on kuntouttavan työn lisäksi vahvasti ennaltaehkäisevää toimintaa. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme harjoittelemaan heille sopivalla tavalla vaivoista ja vammoista huolimatta, niitä kuntouttaen tai niitä ennaltaehkäisten.

Fysioterapia-asiakkaitamme löytyy laidasta laitaan, mutta tyypillinen asiakkaamme on tule -asiakas tai henkilö, jolla on jokin vanha tai uusi vamma, joka haittaa liikkumista. Asiakkaat voivat tulla meille myös lääkärin lähetteellä ja maksusitoumuksella.

Etsimämme fysioterapeutti on ulospäinsuuntautunut ja asiakaslähtöinen persoona, joka nauttii saadessaan olla ihmisten parissa. Työn menestyksekäs toteuttaminen vaatii yrittäjähenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta.

Nautit itsekin aktiivisesta elämäntavasta ja haluat innostaa myös muita ihmisiä liikunnan pariin. Osaat soveltaa fysioterapeuttista harjoittelua kuntosalille ja kuntoutat muutenkin asiakkaita enemmän aktiivisesti tekemällä kuin hoitohuoneessa hoitamalla.

Edellytämme fysioterapeutilta:
- vähintään perustason alan koulutusta (AMK)
- sitoutumista henkilökohtaisiin ja tiimin yhteisiin tavoitteisiin
- sitoutumista yrityksemme toimintaan ja brändiin

Tarjoamme sinulle:
- liikunnallisen työympäristön
- ison määrän asiakkaita, joista rakentaa omaa asiakaskuntaa
- mahtavat työkaverit ja yrityksen tuen työn toteuttamiseen
- hyvät työtilat ja välineet
- uusimpia laitteita ja välineitä harjoittelun tueksi

Uskomme, että fysioterapeuttinen harjoittelu kuntosalilla, auttaa ihmisiä edistämään toimintakykyään ja sitä kautta parantamaan elämänlaatuaan. Haluamme mahdollistaa liikkumisen ilon kaikille ja siksi ammattilaisemme ovat tärkeitä!

Katso lisää fysioterapeutin työstä Fressillä:
https://youtu.be/QEkvuFXTaLs

Lähde hakuun mukaan jättämällä CV:si ja hakemuksesi 02.04.2023 mennessä osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Heikkilä, 040 575 3208, sanna.heikkila@adecco.fi.

Katso myös nämä työpaikat