Announcement bar for clients

Financing Advisor / Danske Finance

  • Kategoria
    Toimistotyö
  • Työpaikan tunniste
    00054112
  • Sopimus
    Määräaikainen

Danske Bank on moderni pohjoismainen pankki, jossa rakennamme taloudellista mielenrauhaa. Autamme asiakkaitamme tuntemaan olonsa luottavaiseksi talousasioissa ja pääsemään tavoitteisiinsa helpottamalla heidän pankkiasiointiaan ja taloudellisia päätöksiään.

Olemme yksi Suomen suurimmista finanssialan työnantajista - meillä opit jatkuvasti uutta ja sinua kannustetaan kehittymään koko ajan. Meille on tärkeää toimia suoraselkäisesti, niin asiakkaita kuin kollegoitamme arvostaen.

Financing Advisoriksi rahoitusalalle
Haemme nyt Danske Finance Oy:lle Financing Advisoria vuoden loppuun asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa toukokuussa ja kestää osa-aikaisena (2 päivää viikossa) toukokuun loppuun asti. Tämän jälkeen työsuhde muuttuu kesän ajaksi kokoaikaiseksi, ennen kuin 1.9.2023 siirrytään taas tekemään 2 päivää viikossa.

Työssä tulet toimimaan työntekijänä Danske Financen asiakaspalvelussa rahoitustiimissä, jossa tuotteina ovat osamaksu- sekä leasingtuotteet. Yksiköissä toteutetaan rahoittamiseen liittyviä toimeksiantoja erilaisille yritys- ja yksityisasiakkaille. Tehtävässäsi vastaat yhdessä muiden tiiminjäsenten kanssa rahoitussopimusten valmistelusta, hallinnoinnista ja rahoittamisesta. Rahoitussopimuksiin liittyvä asiakaskommunikaatio on myös tärkeä osa työtehtäviäsi.

Työpäivän aikana käytät Dansken järjestelmiä ja kommunikointikanavina käytät pääsääntöisesti sähköpostia ja puhelinta. Palveluajat ovat klo. 8.30-16.30 välillä ja työaikasi on liukuva. Työpiste sijaitsee Länsi-Pasilassa ja työssä on perehtymisen jälkeen osittainen etätyömahdollisuus.

Huipputiimi tukenasi
Tarjoamme sinulle näköalapaikan modernissa ja kansainvälisessä pankissa. Yksikössämme työskentelee suuri joukko rahoitusalan ammattilaisia, joita yhdistää halu hoitaa asiakkaan asiat kattavasti kerralla kuntoon. Pääset siis osaksi osaavaa ja motivoitunutta tiimiä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Sinulla on mahdollisuus päästä tuomaan ja kehittämään omaa osaamistasi sekä rakentamaan itsellesi uraa rahoitusalan tehtävissä.

Täsmällisyys ja ratkaisukeskeinen ote
Toivomme sinun olevan opintojesi alkuvaiheissa (esimerkiksi 1. vuoden tradenomi/kauppakorkeakoulun opiskelija) tai että omaat aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Odotamme sinulta positiivista ja aktiivista asennetta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä onnistuaksesi sinulla löytyy hyvä tietotekninen osaaminen. Osaat käyttää Microsoft Office-työkaluja ja opit eri järjestelmien käytön nopeasti. Huomioit pienetkin yksityiskohdat, mutta kykenet toimimaan myös ripeästi. Tehtävässä menestyminen vaatii sujuvan suomen ja englannin suullisen ja kirjallisen hallitsemisen, ruotsin kielitaidon katsomme eduksi.

Sinusta uusi kollegamme?
Kuulemme sinusta mielellämme lisää! Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä tarjoaa konsulttimme Olli Nyman 040 630 3237 / olli.nyman@adecco.fi.

Työsopimus solmitaan Adecco Finland Oy:n ja valitun henkilön kesken. Valitulle henkilölle tehdään Danske Bankin käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot ja huumausainetestaus).

Katso myös nämä työpaikat