Announcement bar for clients

Environmental Manager, Elementis Minerals

Uusi
  • Kategoria
    Tekniikka ja suunnittelu
  • Työpaikan tunniste
    00052871
  • Sopimus
    Vakituinen

Etsitkö urallasi uusia urahaasteita ympäristölupa-asioiden asiantuntijatehtävistä? Tervetuloa osaksi globaalia kemian alan kasvuyrityksen tarinaa tukemaan vastuullista liiketoimintaa!

Elementis on Lontoon pörssissä listattu maailmanlaajuinen erikoiskemikaalien yritys, joka toimii globaalisti ja työllistää yli 1600 henkilöä yli 30 paikassa ympäri maailmaa. Suomessa työskentelee jo 135 osaavaa ammattilaista. Elementis tarjoaa monipuolisen tuotevalikoiman, joka palvelee teollisuus- ja kuluttajamarkkinoita eri puolilla maailmaa sisältäen pinnoitteet, henkilökohtaisen hygienian, kromin, energian ja talkin. Mahdollisuuksien löytäminen asiakkaiden suorituskyvyn parantamiseksi on toiminnan ydin- ja on ollut jo yli 175 vuotta. Suomessa Elementis Minerals B.V. Branch Finlandilla on kaksi talkkiliiketoiminnan tehdasta, joista yksi sijaitsee Sotkamossa ja toinen Outokummussa.
Molemmilla tehdaspaikkakunnilla on rikastamot sekä kaksi aktiivisessa toiminassa olevaa avolouhosta.
Tutustu tarkemmin: www.elementis.com

Etsimme nyt yhteistyökumppani Elementis Minerals Finlandille kokenutta Environmental Manageria vastaamaan Suomen tehtaiden, Sotkamon ja Outokummun ympäristölupa-asioista ja kokonaisuudesta. Ihanne asuinpaikkakunta olisi joko Sotkamon tai Outokummun lähiseuduilta. Tehtävässä osittainen etätyömahdollisuus.

Tehtävässä vastaat Suomen kahden talkkiliiketoiminna osalta ympäristölupa-asioista ja prosessien kehittämisestä. Työnkuva on uusi ja merkittävä osa vastuullisen liiketoiminnan edistämistä organisaatiossa. Tehtävässä painottuvat ympäristöluvat liittyen tehtaiden toimintaan; ympäristölainsäädännön tulkinta, kuten tehtaiden ja kaivosten eri vaiheessa olevien projektien lupa-asioiden hallinta sekä koordinointi. Yhteistyö erityisesti ympäristöviranomaisten sekä organisaation yksiköiden kanssa on merkittävässä roolissa. Toimit erityisesti tuotanto- ja kaivospäälliköiden kanssa tiiviissä yhteistyössä ja vastaat itsenäisesti ympäristölupa-asioiden oikeellisuudesta ja prosessien sujuvuudesta. Lisäksi vastaat yhtiön ympäristöohjelman ylläpidosta, päivittämisestä sekä kehittämisestä Suomessa. Raportoit tehtävässä Senior Mining Managerille sekä ajoittain globaalisti laadit esityksiä Suomen lupa-asioiden tilasta.

Persoonana olet itseohjautuva, erinomaiset vuorovaikutus- ja organisointitaidot omaava ympäristö- ja lupa-asioiden suunnannäyttäjä, kannat vastuuta ja ymmärrät jatkuvan kehittämisen ja parantamisen toimintamallin. Kommunikoit sujuvasti ja teet erinomaista yhteistyötä yksiköiden välillä. Nautit työstä, mikä vaatii tarkkuutta sekä isojen kokonaisuuksien hallintaa sekä verkostojen ylläpitämistä niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Mitä toivomme hakijalta

- Ympäristötieteen maisteri tai vastaava korkeakoulututkinto
- Useamman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä prosessiteollisuudesta; ymmärrys lupaprosesseista sekä ympäristölainsäädännöstä
- Kestävän kehityksen osaamista; ymmärrys tavoitteista mm päästöjen vähentämiseksi
- Sujuvaa Suomen ja Englannin suullista ja kirjallista taitoa
- Suureksi eduksi katsotaan aiempi kokemus kansainvälisestä toimintaympäristössä työskentelystä.

Tarjoamme sinulle

Vastuullisen tehtävän kansainvälisessä organisaatiossa, jossa pääset hyödyntämään asiantuntemustasi ja kehittämään liiketoimintaa ja ympäristö- ja lupaprosesseja toimivaksi kokonaisuudeksi. Lisäksi saat kattavan verkoston ja globaalin toimijan prosessit mahdollistavat jatkuvan ammatillisen osaamisen kehittämisen ja urapolulla kasvamisen. Yrityksessä nähdään henkilöstö tärkeimpänä voimavarana ja jokaiselle mahdollistetaan kasvaminen omien vahvuuksien mukaan. Yrityksen toiminta ja arvot perustuvat arvon tuottamiseen; turvallisuuteen, toisista välittämiseen, joustavaan yhteistyöhön ja kunnioittavaan tapaan toimia eri sidosryhmien kanssa. Yrityksessä vallitsee vahva tekemisen meininki ja positiivinen yhdessä tekemisen ilmapiiri. Kokemuksen mukaisen kk-palkan lisäksi pääset mukaan bonusjärjestelmään, saat käyttöösi e-passin, lounasedun ja joustavat lomajärjestelyt tukevat työssä jaksamista.

Tunnistitko itsesi edellä mainitusta ja etsit uusia urahaasteita? Liity rohkeasti mukaan yhteiselle ympäristöasioiden kehittämismatkalle. Hae tehtävää pikaisesti oheisen linkin kautta, viimeistään 12.2. ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo haun aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytoinnista vastaa Adecco Finland ja lisätietoja tehtävästä antaa Senior konsultti Miia Tarvainen p. 040 5586523 / miia.tarvainen@adecco.fi

Katso myös nämä työpaikat