Announcement bar for clients

Aurinkopaneeliasentaja Solnet Finland Oy:lle

  • Kategoria
    Rakennusala
  • Työpaikan tunniste
    00052796
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haemme yhteistyössä asiakkaamme Solnetin kanssa AURINKOPANEELIASENTAJIA.

Hyvillä joukkueilla on mahtava henki. Solnet-henki tulee ajatuksesta, että voitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Missiomme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan heidän vastuullisuustavoitteensa. Ilmastopäästöjä pitää vähentää dramaattisesti joka puolella maapalloa. Haluamme tehdä aurinkoenergiasta sinulle helppoa ja kannattavaa. Yhdistämällä älykkäitä energiaratkaisuja, yrityksesi voi loistaa tulevina vuosina.

Katso video yrityksestä tästä linkistä https://www.youtube.com/watch?v=NMpJm3XtQ-s

Hakijalta toivomme reipasta ja positiivista asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Eduksesi on, jos sinulla on rakennus,-asennus tai sähköalan koulutus tai työkokemusta vastaavankaltaisista tehtävistä. Työturvallisuuskortti on oltava valituilla henkilöillä voimassa. Eduksesi katsotaan matkustusvalmius ja oman auton käyttömahdollisuus. Työ tapahtuu vaihtelevasti Pohjanmaan ympäristössä.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. aurinkopaneeleiden asennus rakennustyömaalla, painavien paneeleiden kuljetus ja nostoa korkeisiinkin paikkoihin. Tarkempi tehtävään perehdytys tapahtuu työmaalla. Tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne työtehtäviä kohtaan.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja Adeccon välille määräaikaisena vuokratyösuhteena. Työt alkaisivat mahdollisimman pian ja kestävät arviolta vuoden loppuun, jatkomahdollisuudella. Työaika viikossa 0-40h/vko. Palkkauksessa sovelletaan sähköalan TES:iä.

Haethan paikkaa pikimmiten oheisen linkin kautta, viimeistään kuitenkin 30.11.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja paikasta saat Vaasan Adeccon henkilöstökonsultilta Jenna Sikström 040 194 8229 (jenna.sikstrom@adecco.fi).

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022