Announcement bar for clients

Asiakaspalvelija / Autoklinikka

  • Kategoria
    Toimistotyö
  • Työpaikan tunniste
    00053558
  • Sopimus
    Määräaikainen

Asiakkaamme, Autoklinikka -yhtiöt Oy, on erikoistunut autojen vauriokorjaamiseen ja siinä he ovatkin paitsi omasta, myös asiakkaidensa ja yhteistyökumppaniensa mielestä Suomen parhaita! Autoklinikka -yhtiöt omaavat vauriokorjaamisesta yli 30 vuoden kokemuksen ja tänä päivänä autoklinikkalaisia on jo lähes 500 tuottamassa ammattitaitoista korjauspalvelua ympäri Suomea. Autoklinikkalaisuuteen kuuluu alansa korkeimmalla mahdollisella laadulla varustettu hyvä ja täsmällinen tekemisen meininki. Edellä mainitut yhdistettynä kehuttuun asiakaspalveluumme helpottavat ja sujuvoittavat asiakkaan arkea vahingon sattuessa. Lisää tietoa yrityksestä löydät www.autoklinikka.fi.

Etsimme nyt Autoklinikka-yhtiöt Oy:lle reipasta, motivoitunutta ja toimeen tarttuvaa ASIAKASPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ vuoden mittaiseen vanhempainvapaan sijaisuuteen.

Asiakaspalvelutyöntekijänä työtehtäväsi koostuu monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä puhelimitse ja sähköpostin kautta. Pidät huolen siitä, että asiakkaat saavat tarvitsevansa avun helposti ja nopeasti. Olet myös päivittäin tekemisissä yhteistyökumppaneiden kanssa varmistaen saumattoman yhteistyön heidän kanssaan. Olemme linjoilla palvelemassa asiakkaita ma-pe klo 08:00-18:00 välillä. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Vantaan Tammistossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Asiakaslähtöiset työkaverit tueksesi
Positiivinen, laadukas ja ripeä asiakaspalvelu on toimintamme kulmakivi. Autoklinikkalaisina voimme ylpeänä tarjota sinulle työstään innostuneen ja huumorintajuisen työyhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan! Tarjoamme sinulle kokoaikaisen (37,5 h/vko) työsuhteen osittaisella etätyömahdollisuudella. Kuukausipalkan lisäksi olet oikeutettu liikuntaetuun.

Mitä odotamme sinulta
Olet hakemamme henkilö, jos tyytyväiset asiakkaat saavat hymyn huulillesi. Suoriudut työssäsi erinomaisesti, jos uskallat tarttua puhelimeen, kykenet keskustelemaan luontevasti asiakkaiden kanssa sekä hoidat tilanteen asiantuntevalla ja rauhallisella työotteella. Onnistut työssäsi, jos sinulta löytyy aktiivista, positiivista ja itseohjautuvaa asennetta.

Sinulla voi olla jonkin verran kokemusta monikanavaisesta asiakaspalvelusta (puhelin tai sähköposti) tai voit olla asiakaspalvelualan nouseva tähti. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja hallitset Excelin peruskäytön. Osaat kommunikoida kirjallisesti ja suullisesti, niin suomeksi kuin englanniksi, ruotsin kielen taidon katsomme eduksi.

Oletko sinä uusi kollegamme?
Mikäli löydät yllä olevasta kuvauksesta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta lisää! Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si Adecco.fi sivujen kautta viimeistään 19.2.2023 mennessä. Käsittelemme hakijoita jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Rekrytointikonsultti Olli Nyman numerosta 040 630 3237 tai sähköpostitse olli.nyman@adecco.fi.

Katso myös nämä työpaikat