Announcement bar for clients

Asentajia, Hiab Naantali

Uusi
 • Kategoria
  Teollisuus ja tuotanto
 • Työpaikan tunniste
  00053187
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Naantali

Asentajana Hiabilla työskentelet tiiviissä tiimissä asentaen Hiabin laitteita ajoneuvoihin. Työnkuva sisältää monipuolisia asennustehtäviä nykyaikaisessa ja siistissä tuotantoympäristössä. Työ on fyysisesti jonkin verran vaativaa ja edellyttää hyvää sorminäppäryyttä sekä kokemusta käsityökalujen käytöstä.

Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Normaali työaika on klo 7-15:30, mutta käytössä on joustavat työajat. Työ on määräaikainen, noin 6-8 kk ja mahdollisesti jatkuu sen jälkeenkin. Työpaikka sijaitsee Naantalissa, Luolalan teollisuusalueella. Työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden antoisaan työhön laadukkaiden tuotteiden parissa, mukavassa työporukassa sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen (määräaikaiseen) työsuhteeseen. Adecco tarjoaa sinulle lisäksi erillisen koulutusedun - haluamme auttaa sinua kehittymään alasi ammattilaisena.

ODOTAMME SINULTA

Toivomme sinulta kiinnostusta konetekniikkaa kohtaan. Tehtävässä menestyäksesi sinulla pitäisi mielellään olla aiempaa kokemusta esimerkiksi kokoonpanosta, ajoneuvo-, automaatio- tai koneasennuksen alalta. Olet käyttänyt monenlaisia työkaluja, sinulla on hyvä hahmotuskyky ja kiinnostusta oppia uutta.

Suhtaudut työhösi positiivisesti ja hyvällä asenteella ja olet henkilönä sitoutuva, luotettava ja nopeasti oppiva. Pidät työssäsi tärkeänä laadukasta lopputulosta ja osaat toimia hyvin osana tiimiä. Tiimityö ja työohjeiden ymmärrys edellyttävät sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat:
- kiinnostus konetekniikkaa kohtaan
- kokemus vastaavanlaisesta työstä
- positiivinen asenne
- suomen kielen taito

YRITYKSESTÄ

Hiab on maailman johtava ajoneuvojen kuormankäsittelylaitteiden toimittaja. Tuotevalikoimaan kuuluvat HIAB-kuormausnosturit, JONSERED-kierrätys- ja puutavaranosturit, LOGLIFT-puutavaranosturit, MULTILIFT-vaihtolavalaitteet, MOFFETT-ajoneuvotrukit sekä DEL-, WALTCO- ja ZEPRO-takalaitanostimet. Hiab on osa Cargotec-konsernia.

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää 1.10.2023 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä rekrytoinnista/hausta vastaavaan rekrytointikonsulttiin Adeccolla:

Sirpa Fäldén, Adecco puh. 040 530 2612 tai sähköpostilla sirpa.falden@adecco.fi

Kiitos hakemuksestasi!

Avainsanat
Asentaja, ajoneuvoasentaja, koneasennus, konetekniikka, tuotantotyö, kokoonpano, kuormankäsittelylaitteet, Naantali, Hiab, Cargotec, Adecco

Katso myös nämä työpaikat