Announcement bar for clients

Ajoneuvovarustelijoita

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00053518
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haemme nyt asiakkaallemme Ajoneuvovarustelijoita vakituisiin työsuhteisiin!

Asiakkaamme on ajoneuvovarustelun ammattilainen yli 20 vuoden kokemuksella, joka toimii yhteistyössä maailman johtavien autovalmistajien kanssa. Yritys varustelee erityisesti erikois- ja hälytysajoneuvoja, takseja. Lisäksi yritys tekee erilaisia autovarusteluja kotimaahan ja vientiin.

Työtehtävä pitää sisällään ajoneuvojen ajojärjestelmiin liittyviä purku- ja kokoonpanotöitä, metalli-, puu-, muovi- ja verhoilutyötä sekä erilaisten komponenttien ja tarvikkeiden asennusta varusteltaviin ajoneuvoihin.

Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Työ sopii niin kokeneille, kuin myös uransa alkuvaiheessa oleville ajoneuvovarustelusta kiinnostuneille. Yksi tärkeimmistä valintakriteereistämme tehtävään on aito halu oppia uutta. Toivomme sinulta oma-aloitteista otetta työntekoon sekä pidät käsillä työskentelystä ja hallitset yleisimmät käsityökoneet.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työllistyt Adeccon vakituiseksi työntekijäksi ja työsuhteesi siirretään puolen vuoden päästä vakituiseksi asiakkaan omille kirjoille. Tunnistatko itsesi tekstistä ja haluat hyvän työpaikan pitkäksi aikaa? Mekin haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi tehtävään Adeccon sivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Mikäli tehtävästä herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme! Hakua hoitaa Adeccolta Joni Virtanen, joni.virtanen@adecco.fi, 040 482 4608

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022