Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Rekrytointipalvelut

Kun yrityksessäsi on tarvetta osaamiselle pitkälle aikavälille

Onnistuneet rekrytoinnit

Jotta yritys voi menestyä ja kasvaa, on tärkeää, että oikeat tekijät ovat oikeissa rooleissa. Tarvittavan osaamisen ja yrityskulttuuria rikastavan henkilön löytäminen voi kuitenkin vaatia aikaa ja resursseja. Adeccolla on globaalit juuret, ja olemme toimineet jo yli 20 vuoden ajan suomalaisilla työmarkkinoilla yhdistäen oikeita osaajia asiakasyritystemme mielenkiintoisiin tehtäviin. Toimimme arvojemme mukaisesti, eettisesti ja laadukkaasti, jotta löydämme oikeat tekijät, jotka mahdollistavat yrityksesi kasvun nyt ja tulevaisuudessa.

Kun yrityksesi etsii työntekijää, anna Adeccon auttaa yritystäsi menestymään oikeiden valintojen kautta!

OTA YHTEYTTÄ

Kasvun takana ovat ihmiset

Yritys menestyy, kun oikeat osaajat ovat heille sopivissa rooleissa. Me huolehdimme rekrytointiprosessin jokaisesta vaiheesta, jotta yrityksesi voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

Osaamisen ja pehmeiden taitojen kohtaaminen

Oikea osaaminen ja pätevyys ovat tärkeitä asioita. Adecco välittää myös siitä, että löydämme yrityskulttuuriisi ja tehtävään sopivan henkilön, jolla on ammattiosaamisen lisäksi yrityksesi tarvitsemat pehmeät taidot.

Aktiiviset ja passiiviset hakijat

Meillä on laajat hakijaverkostot eri toimialoilla ja koko Suomessa. Tavoittelemme jatkuvasti niin aktiivisia kuin passiivisia työnhakijoita ja hyödynnämme tässä muun muassa digitaalisia väyliä. Näin ollen meillä voi jo olla yrityksellesi juuri sopiva tekijä tiedossa.

Onnistunut rekrytointi on tie kasvuun

Olemme rekrytoinnin asiantuntijayritys ja ymmärrämme onnistuneen rekrytoinnin merkityksen. Työmarkkinoilla on tällä hetkellä kilpailua parhaista talenteista. Me autamme yritystäsi tavoittamaan uudet osaajat, jotta yrityksesi voi menestyä myös tulevina vuosina.

Adecco rekrytointikumppanina

Parhaimmillaan uusi työntekijä tuo mukanaan yritykseesi lisää taitoa, uusia näkökulmia ja kehitystä sekä rikastuttaa yrityskulttuuria. Jokainen onnistunut rekrytointi tukee yrityksesi menestystä tulevaisuudessa.

Me autamme sinua ja yritystäsi kaikissa rekrytointiprosessin vaiheissa – Adeccon rekrytointiprosessi on laadukas, joustava ja yrityksesi tarpeisiin räätälöitävissä. Lisäksi tarjoamme kattavat soveltuvuusarviointipalvelut, joista saa vielä vahvistusta päätösten tekemiseen.

Kaiken toimintamme peruskivenä on vastuullisuus. Meille on tärkeää, että asiakasyrityksemme ovat tyytyväisiä tarjoamaamme kokonaisuuteen – hakijakokemusta unohtamatta. On monta eri syytä, miksi yritys tarvitsee lisää henkilöstöä. Työmäärän lisääntyminen, uusien roolien kehittäminen tai vaikkapa äkilliset sairastumiset ovat vain muutamia esimerkkejä tilanteista, joissa henkilöstövuokraus voi olla yrityksen kannalta juuri oikea ratkaisu.

Miksi valita Adecco rekrytointikumppaniksi?

Vastuullisuus

Rekrytointikumppaninasi Adecco sitoutuu toimimaan eettisesti, vastuullisesti ja oikeudenmukaisesti jokaisessa rekrytointiprosessin vaiheessa.

Tyytyväisyyys

Luottamuksellinen ja rehellinen toimintamme on avainasemassa siinä, että tavoitamme parhaat mahdolliset hakijat, joista yrityksesi saa sitoutuneet työntekijät.

Konsultaatio

Kokeneet konsulttimme ovat tukenasi jokaisessa rekrytointiprosessin vaiheessa. Valintaasi tukemaan tarjoamme eri tehtävätasoille mukautettuja soveltuvuusarviointeja tai erilaisia yksittäisiä testityökaluja.

Yhteydenpito

Pidämme tiivistä yhteyttä sekä asiakasyrityksiimme että hakijoihimme ja tiedotamme rekrytointiprosessin eri vaiheista ja aikatauluista.

Luottamuksellisuus

Pidämme tiivistä yhteyttä sekä asiakasyrityksiimme että hakijoihimme ja tiedotamme rekrytointiprosessin eri vaiheista ja aikatauluista.

Kumppanuussuhde

Pyrimme aina luomaan luottamuksellisen ja syvän kumppanuussuhteen asiakkaisiimme, jotta osaamme palvella heitä parhaalla mahdollisella tavalla muuttuvissa henkilöstötarpeissa.

Miten rekrytointi ja henkilöstövuokraus eroavat toisistaan?

Rekrytointi

Rekrytointi on erinomainen valinta silloin, kun yrityksessäsi on tarvetta osaamiselle pitkälle aikavälille ja mahdollisuus työllistää henkilö yrityksesi kirjoille. Rekrytoinnissa yrityksesi huolehtii työnantajan vastuista.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus voi olla yrityksesi kannalta juuri oikea ratkaisu ennakoimattomiin tilanteisiin. Henkilöstövuokrauksessa Adeccolla on työnantajavastuu, ja yritystäsi laskutetaan vain työntekijän toteutuneista työtunneista.

Rekrytointi muuttuvassa työmarkkinatilanteessa

Rekrytointimaailma on muuttunut voimakkaasti viimeisten vuosien aikana. Uusi sukupolvi on astunut työmarkkinoiden näyttämölle, johon on tullut uusia ulottuvuuksia digitalisoitumisen, automatisoitumisen sekä keinotekoisen älyn myötä.

Työmarkkinoille mukaan tulevilla uusilla osaajilla on mukanaan uusia ajatuksia työelämästä. Perinteiset käsitykset esimerkiksi työajasta tai työpaikan sijainnista ovat mullistuneet etätyömahdollisuuksien ansiosta. Uudet ajattelutavat vaativat myös uusia lähestymiskeinoja rekrytointeihin – kansainvälisenä rekrytointialan yrityksenä etsimme jatkuvasti uusia tapoja ratkaista työelämän haasteita.

Me autamme yritystäsi

Työmarkkinoilla tapahtuvat muutokset vaikuttavat luonnollisesti siihen, mitä rekrytointimaailmassa tapahtuu. Työmarkkinoilla on tällä hetkellä kilpailua parhaista talenteista. Adecco tukee sinua rekrytointikumppanina, jotta yrityksesi tarjoama työmahdollisuus erottuisi mahdollisimman tehokkaasti monien muiden työpaikkojen joukosta. Työpaikkamainonnan ja myös laajemman työnantajamielikuvan rakentamisessa käytössäsi ovat Adeccon modernit digimarkkinointiratkaisut, joiden lisäksi kauttamme voit hyödyntää yhteistyökumppaneidemme videomarkkinointi- ja lisänäkyvyyspaketteja.

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Tarvitsen:


*Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!

Muut Adeccon palvelut

Joustavasti osaamista henkilöstövuokrauksella

Kun tarvitset lisää henkilöstöä lyhyempiin projekteihin, pidempiin määräaikaisiin työsuhteisiin tai vaikkapa vakituisia työntekijöitä, henkilöstövuokraus on joustava ja tehokas ratkaisu.

LUE LISÄÄ

Suorahakupalvelu

Adeccon suorahakupalvelu on oikea ratkaisu sopivan osaajan tavoittamiseen, kun yrityksesi toimialalla on pulaa aktiivisista työnhakijoista tai yrityksesi kaipaa erityisosaamista. Suorahaku voidaan toteuttaa ilman julkista näkyvyyttä tai hyödyntää digimarkkinointia haun tehostamiseksi.

LUE LISÄÄ

Uusia näkökulmia soveltuvuusarvioinnista

Kaipaatko vahvistusta päätöksen tekemiseen rekrytointiprosessissa? Kuka hyvistä hakijoista on juuri oikea valinta tiimiisi? Adeccon soveltuvuusarviointipalvelu takaa objektiivisen ja kokonaisvaltaisen näkökulman hakijan soveltuvuudesta tehtävään.

LUE LISÄÄ

Näkyvyyttä hakijamarkkinoinnilla

Mainosta avointa työpaikkaasi Adeccon avulla löytääksesi seuraavan talentin tiimiisi. Markkinointipalvelumme auttavat sinua tavoittamaan oikeat ehdokkaat kaikkialla Suomessa.

LUE LISÄÄ