Announcement bar for clients

Kotka

Henkilöstöpalvelut kattavasti Kotkassa

Vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Suomenlahden rannalla sijaitseva merikaupunki Kotka on tunnettu niin kulttuuritapahtumistaan kuin teollisuudestaan. Kymenlaakson alueella perinteiset teollisuuden alat ja logistiikka ovat saaneet rinnalleen IT-alan – Adecco Kotka on jo vuosia auttanut eri toimialojen ammattilaisia tavoittamaan asiakasyritystemme mielekkäät tehtävät.

Yhteystiedot

Adecco Kotka

Kyminlinnantie 6
48600 Kotka

Katri Kupari

Branch Manager

katri.kupari@adecco.fi
+358 40 685 7425

Martti Hannola

Sales Manager

martti.hannola@adecco.fi
+358 40 663 4033

Antti Riihimaki

Senior Consultant, HR & Sales

antti.riihimaki@adecco.fi
+358 40 668 6384

Elisa Kansikas

HR Consultant

elisa.kansikas@adecco.fi
+358 40 635 7649

Emmi Heikkinen

HR Consultant

emmi.heikkinen@adecco.fi
Äitiysvapaalla

Rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut Kotkassa

Adecco Kotkan tiimille on sydämen asia luoda ja kehittää kansainvälistä ja paikallista yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Meillä on vuosien näkemys siitä, kuinka kilpailuetua ja menestystä rakennetaan HR-ratkaisujen avulla tänään ja huomenna, jolloin asiakkaamme voi suunnata resurssinsa ydinosaamiseensa.

Me Kotkan Adeccolla haluammekin olla auttamassa asiakkaitamme menestymään löytämällä heille osaavaa työvoimaa sekä etsiä työntekijöillemme mielekkäitä työtehtäviä. Tämän mahdollistaa asiakaslähtöinen ajattelutapamme – kaiken tekemisemme keskiössä ja intohimona on onnistunut asiakastyö. Olipa asiakkaamme työvoimatarve sitten tilapäinen tai pidempiaikainen, me autamme ja räätälöimme palvelumme vastaamaan asiakasyrityksen tarpeita. Etsimme uudet osaajat joko työpaikkailmoitusten tai suorahaun kautta, ja ammattitaitoinen tiimimme huolehtii niin rekrytointiprosessit kuin henkilöstövuokrauksen.

Toimimme pääosin Kaakkois-Suomen alueella, mutta autamme asiakkaitamme joustavasti sijainnista riippumatta. Tukea toimintaamme saamme pääkaupunkiseudulta – muodostamme yhteisen ja tiiviin yksikön Vantaan ja Helsingin tiimien kanssa. Näin pystymme auttamaan asiakas- ja hakijakuntaamme suuremmalla alueella ja tarjota kattavia palveluitamme sijainnista riippumatta. Kansainvälisenä yrityksenä verkostomme ulottuvat Suomenlahden ylikin.

Etsin työntekijöitä

Avoimia työpaikkoja Kotkassa

Ammattitaitoinen tiimimme tarjoaa ratkaisut, jotka vastaavat eri toimialojen tarpeisiin. Erityisesti olemme tehneet asiakkaidemme kanssa yhteistyötä teollisuuden, logistiikan, ICT-alan sekä toimistotehtävien saralla. Rekrytointiprosessissa työnhakijamme työllistyy suoraan asiakasyritystemme kirjoille, mutta kauttamme on myös mahdollistaa löytää uusi työpaikka henkilöstövuokrauksen kautta.

Koska asiakaskuntamme ja toimialaosaamisemme ovat laajat, voimme tarjota työpaikkoja niin kokoonpano- ja tuotantotyöntekijälle kuin korkeateknologian asiantuntijalle. Ehkäpä seuraava ura-askeleesi tapahtuu meidän avullamme?

Etsin työtä

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Tarvitsen:


*Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!