Vuokrausneuvottelija

  • Kategoria
    Toimistotyö
  • Työpaikan tunniste
    00039931
  • Sopimus
    Vakituinen

Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy on Jyväskylän suurin vuokranantaja ja luotettava työnantaja. JVA hoitaa ja hallinnoi noin 7000 asuntoa Jyväskylän alueella. Yhtiön liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa ja se työllistää 36 henkilöä. JVA-konserniin kuuluu kolme tytäryhtiötä. www.jva.fi

Haemme joukkoomme

VUOKRAUSNEUVOTTELIJAA

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden palveleminen asuntojen vuokraukseen liittyen. Käsittelet asuntohakemuksia, tarjoat asuntovaihtoehtoja hakijoille ja sovit vuokrasopimuksiin liittyvät järjestelyt hakijoiden kanssa. Palvelu hoidetaan tiiviinä tiimityönä, jossa osallistut vuokraamista varten tarvittavien toimenpiteiden suunnitteluun osana työryhmää. Asiakaspalvelua tehdään puhelimitse, sähköpostitse ja jonkin verran myös kasvokkain asuntoesittelyissä. Tehtävä edellyttää ajokorttia. Liikkuminen asuntoesittelyihin tapahtuu yhtiön autolla.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä vähintään muutaman vuoden työkokemus. Kokemus kiinteistö- tai palvelualan tehtävistä on eduksi. Tehtävän hoitamisessa tarvitaan hyvää palveluasennetta ja yhteistyökykyä. Olet työssäsi joustava, paineensietokykyinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä. Käytät sujuvasti työssä tarvittavia tietojärjestelmiä ja pystyt toimimaan asiakaspalvelutilanteissa myös englannin kielellä. Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa sovittavalla aikataululla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Ilpo Niemelä, 040 185 1999 / ilpo.niemela@adecco.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 30.9.2020 osoitteessa www.adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.