Virittäjä

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00038179
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haemme elektroniikkateollisuudessa toimivalle, kansainväliselle asiakkaallemme VIRITTÄJIÄ.

Aiempi työkokemus alalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työ vaatii näppäräsormisuutta sekä hyvää koordinaatiokykyä ja etenkin käden ja silmän luontainen yhteistyökyky auttaa työssä jo pitkälle.

Olennainen osa työtä on kyky tehdä työtä käsillä ja seurata samanaikaisesti näyttöä, joten jos hallitset hyvin pelikonsolit tai olet kymmensormijärjestelmän mestari, voit olla etsimämme henkilö. Työ vaatii hyvää rutiininsietokykyä ja mukautumista nopeastikin vaihtuviin tilanteisiin. Persoonana olet oma-aloitteinen, motivoitunut uuden oppimisesta ja haluat tehdä työsi laadukkaasti.

Työ on keskeytyvä 3-vuorotyö, joten viikonloput ovat vapaita. Työt alkavat sopimuksen mukaan alustavasti kesäkuussa. Töitä on tarjolla elokuun loppuun saakka, mutta töiden jatkuminen yli syksyn on hyvinkin todennäköistä.

Ensimmäinen askeleesi on jättää työhakemuksesi ja ansioluettelosi sivujemme www.adecco.fi kautta 8.6.2020 mennessä, jos kaipaat elämääsi uusia haasteita. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Jos kiinnostuit tehtävästä, niin toimi nopeasti, sillä paikat voidaan täyttää jo heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Annukka Sulonen, annukka.sulonen@adecco.fi, puh. 0406872632.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.