Verkostopuolen Vesihuoltoasentaja

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00036750
  • Sopimus
    Vakituinen

Etsimme nyt verkostopuolen vesihuoltoasentajaa Saarijärven Vesihuolto Oy:lle


Saarijärven Vesihuolto on toiminut Saarijärvellä yli 70 vuotta. Yhtiö on vakavarainen, liiketoimintaa viedään vahvasti eteenpäin ja koko vesihuollon tekniikka on hyvässä kunnossa.


Saarijärven Vesihuolto Oy ja Saarijärven Kaukolämpö Oy ovat kaksi erillistä yhtiötä, mutta töitä tehdään osittain yhtenä tiiminä. Tiimi on tosi hyvä ja osaaminen on vahvaa, työsuhteet ovat pitkiä ja hyvistä työntekijöistä halutaan pitää kiinni ja heistä huolehditaan hyvin. Työporukka tekee töitä yhteen hiileen puhaltaen, henki on avoin ja kaverille annetaan aina apua. Esimies on kokenut, kovan luokan ammattilainen, vaativa mutta reilu ja aina valmis opastamaan ja antamaan apua.


Kiinnostaisko sinua olla osa tätä reilun meiningin tiimiä?


Etsimme verkostopuolelle vesihuoltoasentajaa vakituiseen kokopäivätyöhön


Kaikkein tärkeintä on kiinnostuksesi tekniikkaan, käsillä tekemisen taidot sekä oma-aloitteinen, aktiivinen, tekevä asenne.


Työ on monipuolista, sekä fyysistä tekemistä, että ihmisten kanssa toimimista.
Sulan maan aikana, yleensä kesällä, rakennetaan, korjataan ja huolletaan verkostoa. Verkostomateriaalina on muovi. Lisäksi tehdään mm. venttiilien ja mittareiden vaihtoja. Vesihuoltoasentaja vastaa myös huoltotoimenpiteiden suunnittelusta, luvista sekä yhteistöstä urakoitsijoiden ja alihankkijoiden kanssa. Vesihuollon päivystys hoidetaan yhteistyössä kaukolämmön kanssa ja päivystyksestä johtuen on valittavan henkilön asuttava Saarijävellä.


Hienoa olisi, jos sinulla olisi jokin tekninen, ammatillinen koulutus käytynä ja työturva-, tietyö- ja vesityökortit takataskussa, mutta tarvittaessa saat näihin koulutuksen.


Jos kiinnostuksesi heräsi, hae paikaa alla olevan linkin kautta viimeistään 3.3.2020. Kerro myös palkkatoiveesi. Mikäli hakeminen sähköisesti tuottaa haastetta, voit myös soittaa Tealle. Haussa meitä avustaa Adecco Finland, mutta työsopimus tehdään Saarijärven Vesihuollon kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccossa Tea Heinola 0400 451 039

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.