Varastotyöntekijöitä Vaasan Runsoriin

  • Kategoria
    Varasto, kuljetus ja logistiikka
  • Työpaikan tunniste
    00052254
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haemme yhteistyössä asiakkaamme DHL Supply Chainin kanssa varastotyöntekijöitä Vaasan Runsorin toimipisteeseen.

Työ on 2-vuorotyötä ja työtehtäväsi vaihtelevat pakkauksesta keräilyyn ja muihin erilaisiin varaston tehtäviin. Työ voi olla ajoittain fyysisempääkin.

Aiempaa kokemusta ei vaadita. Toivomme hakijalta aitoa kiinnostusta varastotehtäviä kohtaan ja intoa opetella uutta. Jos sinulla on ripeä ja toimeen tarttuva työskentelyote sekä hyvät vuorovaikutustaidot, olet hakemamme henkilö.

Työt alkavat heti työntekijöiden löydyttyä ja jatkuvat alustavasti maaliskuulle 2023. Palkkaus on AKT:n terminaalitoimintaa koskevan TES; in mukainen. Työsuhde solmitaan määräaikaisena vuokratyösuhteena Adeccon ja hakijan välille.

Jos olet valmis uusiin haasteisiin ja tunnistat itsesi kuvauksesta, hae tehtävää mahdollisimman pian jättämällä CV:si osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 10.10.2022. Hakijoita käsitellään jo haun aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Vaasan Adeccon henkilöstökonsultti Jenna Sikström (040 194 8229 tai jenna.sikstrom@adecco.fi).

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.