Varastotyöntekijöitä

Uusi
  • Kategoria
    Varasto, kuljetus ja logistiikka
  • Työpaikan tunniste
    00036633
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haemme avoimesti asiakasyrityksillemme Jyväskylään ja lähialueille kevään ja kesän tuleviin tarpeisiin


VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ.


Työtehtäviin voi kuulua saapuvan tavaran vastaanotto, kerääminen, lähettäminen, lastaus- ja purkutehtävät sekä tietojen järjestelmään kirjaaminen. Toivomme hakijalta vuorotyövalmiutta, sujuvia tietoteknisiä taitoja ja suomen kielen taidon tulee olla erinomainen. Eduksi katsomme trukinajotaidon sekä aikaisemman varastotyökokemuksen, mutta sitäkin tärkeämpää on hyvä ja reipas asenne työntekoa kohtaan.


Hakijalla tulee olla hyvä peruskunto, sillä ajoittain voidaan käsitellä painavaa tavaraa. Edellytämme lisäksi huolellista, tarkkaa ja vastuuntuntoista otetta työhön. Töitä on mahdollista tehdä joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti, ja työsuhteen pituus riippuu asiakkaidemme tarpeista. Töitä tehdään arkisin.

Palkkaus tapahtuu asiakasyritystemme noudattamien työehtosopimusten mukaisesti, ja työt alkavat sopimuksen mukaan keväällä tai kesällä 2020.


Kiinnostuitko? Haethan tehtävää viimeistään 31.3.2020 ja kerrothan hakemuksessasi koska voit aikaisintaan työt aloittaa. Lisätietoja tehtävistä antaa Adeccon Derek Kinnunen, derek.kinnunen@adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.