Varastotyöntekijä

  • Kategoria
    Varasto, kuljetus ja logistiikka
  • Työpaikan tunniste
    00036660
  • Sopimus
    Määräaikainen

Etsimme asiakkaamme kanssa yhteistyössä keräilijöitä varastoon Vantaalle. Työt alkavat määräaikaisuudella, mutta näyttöjen kautta sinulla on mahdollisuus pidempään työsuhteeseen. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin yhdessä vuorossa. Keräilyä tehdään sekä raskaamman että kevyen tavaran osastolla.
Työtehtävät sisältävät mm. tuotteiden keräilyä korkeakeräilytrukin avulla. Työhön sisältyy monia muitakin työvaiheita kuten vastaanottoa, pakkaamista, lähetystä ja lajittelua.

Tehtävässä onnistumiseen tarvitaan:
- ripeyttä ja reipasta asennetta
- riittävää fysiikkaa, max. nostot ovat noin 20 kg
- omatoimisuutta ja tarkkuutta
- mahdollinen trukkien käyttökokemus katsotaan eduksi
-18 vuoden ikää ja sujuvaa suomen kielen taitoa

Hae mahdollisimman nopeasti, koska paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään sisältyy perehdytys ja auto-ja konekaupan työehtosopimuksen mukainen palkkaus. Jätä CV:si linkistä tai voit olla myös suoraan yhteydessä osoitteesta ville.lofman@adecco.fi

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.