Varastotyöntekijä

  • Kategoria
    Varasto, kuljetus ja logistiikka
  • Työpaikan tunniste
    00043262
  • Sopimus
    Vakituinen

Etsitkö monipuolista varastotyötä vakaassa yrityksessä? Turussa sijaitseva asiakasyrityksemme täydentää tiimiään, ja haemme varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Valittu henkilö työllistyy kokoaikaiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyrityksen kirjoille. Työsuhde alkaa toukokuussa, ja työ on arkeen sijoittuvaa päivätyötä.

Varastotyöntekijänä pääset osallistumaan kaikkiin varastotehtäviin tavaran vastaanottamisesta kuormien purkuun sekä lähetysten pakkaamisesta ja trukilla ajamiseen. Työssä käytetään SAP-järjestelmää.

Olet persoonaltasi innokas oppimaan uutta ja ahkera. Sinulla voi olla jo jonkin verran varastotyöstä ja trukilla ajamisesta kokemusta, mutta työvuosien määrää tärkeämpi on positiivinen, reipas ote työntekoon.
Vuorovaikutustaidot ovat olennaisessa osassa pienessä tiimissä työskenneltäessä. Työkieli on suomi, ja englannin perusteiden hallitseminen on hyödyksi. Varastotyö on erittäin fyysistä, minkä vuoksi hyvä fyysinen kunto on oltava.

Asiakasyrityksessämme pääset osaksi rentoa, mukavaa työporukkaa. Työpaikalle pääsee niin omalla autolla kuin bussilla, ja työajassa on joustoa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi Adeccolle mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.5.2021. Työpaikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lisää tehtävästä kertoo HR-konsultti Maarit Jolla, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.