Varastotyöntekijä

Uusi
  • Kategoria
    Varasto, kuljetus ja logistiikka
  • Työpaikan tunniste
    00050152
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haemme Oulussa toimivan asiakkaamme osaavaan ja kasvavaan joukkoon VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Määräaikainen työ alkaa elokuussa ja määräaikaisuuden kesto alkuun vuoden loppuun, jatko mahdollinen. Töitä tehdään kahdessa vuorossa arkisin.

Työ käsittää pääasiassa työskentelyä tavaran vastaanotossa, mutta voi sisältää myöhäisemmässä vaiheessa myös vastaanottotarkastuksen tai lähettämön työtehtäviä. Varastotyöntekijän tehtävässä numerotarkkuus, ripeys ja huolellisuus ovat työssä pärjäämisen kannalta ehdottomia ominaisuuksia, joita haemme. Toivomme aikaisempaa kokemusta nopeatempoisesta varastotyöstä sekä tietoteknistä osaamista.

Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ pitää sisällään raskaidenkin kappaleiden siirtämistä. Tärkeintä on motivaatio oppia uutta ja tehdä työt hyvin. Tehtävään saat hyvän perehdytyksen. Persoonana asiakkaamme työntekijäperheeseen sopii henkilö, joka on oma-aloitteinen, sosiaalinen ja jolla on kyky priorisoida tehtäviä.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden työskennellä yhdessä Oulun mielenkiintoisimmassa yrityksessä osaavien kollegojen ympäröimänä. Asiakkaamme tarjoaa mielekästä työtä, kilpailukykyistä palkkaa sekä lounasedun.

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 6.6.2022. Liitä hakemukseen myös CV. Ole kuitenkin mieluummin nopea kuin hidas, sillä haastattelemme jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Annukka Sulonen, annukka.sulonen@adecco.fi tai p. 040 687 2632.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.