Varastotyöntekijä Helsinkiin

Uusi
  • Kategoria
    Varasto, kuljetus ja logistiikka
  • Työpaikan tunniste
    00047814
  • Sopimus
    Määräaikainen

Etsimme asiakkaallemme varastotyöntekijöitä Helsingin Pitäjänmäkeen. Työt käynnistyvät sopimuksen mukaan tammikuussa. Töitä on alkuun tarjolla 3kk ajalle, mutta hyvin töissä pärjäävällä on mahdollisuus jatkoon. Työtä tehdään vuorotyönä klo 06-22 välillä.

Työt sisältävät monipuolisia varastotehtäviä kuten mm. vastaanottoa, keräystä, SAPin käyttöä ja hyllytystä. Työssä on käytössä pinkkari, joten kokemus tästä tai muusta lavansiirtokoneen käytöstä on hyödyksi.

Pärjätäksesi tässä tehtävässä, sinulta tulisi löytyä:
- työturvallisuuskortti
- suomen kielen tyydyttävä osaaminen
- asiakaspalveluhenkisyyttä
- järjestelmällinen ja reipas asenne työtä kohtaan
- hyvä fyysinen kunto

Työ on ajoittain hektistä ja kiireistä, joten toivomme sinulta hyvää paineensietokykyä. Myös joustavuus työvuorojen suhteen on hyödyksi.

Tarjoamme tehtävään perehdytyksen ja mielenkiintoisien tehtävien lisäksi alan parhaimman palkkauksen (0-3 vuoden kokemuksella 15,04 €/h +lisät).

Tunnistitko itsesi? Jätä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että tällä hetkellä teemme videohaastatteluita.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.